TOPsport A lygos viso sezono rungtynės – LRT eteryje

By 2024-02-29 Futbolas

Nenumaldomai artėjant naujo lietuviškojo futbolo sezono startui, Lietuvos futbolo federacija praneša apie naują oficialų Lietuvos čempionatų ir pirmenybių rungtynių transliuotoją.

TOPSPORT A LYGOS LAŽYBOS

Artimiausiame sezone visos aukščiausios lygos rungtynės TOPsport A lygos, TOPsport Pirmos lygos centrinės rungtynės bei TOPsport LFF supertaurės ir TOPsport LFF taurės finalo rungtynės bus tiesiogiai transliuojamos LRT platformose.

Visos TOPsport A lygos rungtynės bus tiesiogiai rodomos portale LRT.lt, o centrinės kiekvieno turo rungtynės bus pasiekiamos ir LRT PLIUS kanalu. Jos vyks sekmadieniais, nuo 18 valandos.

„Labai džiaugiamės pasiekę susitarimą su nauju mūsų transliacijų partneriu. Tai, jog aukščiausia Lietuvos klubinio futbolo lyga bus pasiekiama nacionalinio transliuotojo eteryje, yra dar vienas svarbus žingsnis populiarinant lietuvišką futbolą.

Internetinė transliacijų platforma yra itin patogi ir lengvai pasiekiama kiekvienam žiūrovui, o televizinės rungtynės – itin svarbus pasiekimas.

Vienas pagrindinių mūsų siekių – gerinti lietuviško futbolo įvaizdį ir tikime, kad tokie žingsniai prie to stipriai prisidės“, – kalbėjo LFF prezidentas Edgaras Stankevičius.

TOPsport Pirmos lygos centrinės kiekvieno turo rungtynės bus transliuojamos LRT.lt portale, o taip pat planuojama, kad LRT transliuos ir 2024-ųjų TOPsport LFF taurės finalo rungtynes.

LRT.lt informacija