Prieš prasidedant vienam populiariausių pasaulio serialų „Sostų karai“ – lažybininkų prognozės

By 2019-04-11 29 balandžio, 2019 Sporto apžvalgos

Jau šį savaitgalį JAV televizijų ekranuose startuos ilgai lauktas aštuntasis „Sostų Karų“ sezonas. Vienas populiariausių serialų pasaulyje pasižymi nenuspėjamu siužetu, tačiau fantastinės fikcijos gerbėjai prieš kiekvieną sezoną mėgina nuspėti įvairiausias serialo baigtis.

Nors internetinėse platybėse jau šmėžuoja įvairios aštuntojo ir paskutiniojo sezono teorijos bei galimos baigtys, čia savo žodį tarė ir TOPsport lažybininkai.

„Sostų Karų“ fanai TOPsport lažybų punktuose ar internetiniame puslapyje galėtų spėti, kas pasibaigus sezonui valdys Westeros, spėti, kas šiame sezone mirs, kas taps pirmąja auka, kas taps „Baltuoju Klajūnu“ ar kas nužudys Carsei Lannister.

TOPsport lažybininkai yra įsitikinę, kad naujuoju Westeros karaliumi turėtų tapti Branas Starkas. Jo galimybės yra vertinamos 45 proc. Tiesa, 7 karalystes gali valdyti ir jo sesuo Sansa Stark, kurios šansai yra vertinami 15 proc. Tarp favoritų taip pat patenka Daenerys Targaryen bei Jonas Snow.

Lažybininkai daugiau negu 50 proc. duoda net 10 veikėjų, spėdami galimas jų mirtis. Net neabejojama, kad šiame sezone mirs Euronas Greyjoy, Carsei Lannister bei Melisandre. Lažybininkai taip pat abejoja ir dėl Varyso, Daenerys Targaryen bei Jaime’o Lannisterio ateities seriale.

TOPsport bukmekeriai taip pat spėja, kad pirmasis šiame sezone turėtų mirti Theonas Greyjoy ir šią tikimybę vertina 50 proc. Vis dėlto, pirmasis gali būti nužudytas ir jo dėdė Euronas Greyjoy, kurio tikimybė yra vertinama 20 proc.

Taip pat spėjama, kad Hodoras taps naujuoju „Baltuoju Klajūnu“, o Carsei Lannister nužudys jos brolis bei vaikų tėvas Jaime Lannisteris.