UTMA 8: kovų sąrašas, tvarkaraštis, kovotojai, titulai ir kur žiūrėti tiesiogiai?

By 2024-03-18 22 balandžio, 2024 Lažybų prognozės, Sporto apžvalgos

Visą Lietuvos kovų menų pasaulį sudrebinęs UTMA sugrįžta jau su aštuntuoju renginiu. Jau savo namais tapusią Kauno Sporto Halę šį akrtą UTMA kovotjai drebins balandžio 19 dieną.

Jau aišku, kad UTMA 8 renginyje vyks net 10 kovų, o net dvi iš jų bus dėl UTMA čempionų titulo!

UTMA LAŽYBOS

UTMA 8: kovų sąrašas

TITULO KOVA: Dominykas Dirkstys – Mindaugas Narauskas

TITULO KOVA: Arnestas Naujokas – Vitas Karosas

THE SHOWDON KOVA: Matas Pultaražinskas – Dovydas „Rimkenzo“ Rimkus

Muay Thai: Martynas Jasiūnas – Mohaed Hanoun
Kickboxing: Deividas Danyla – Khyzer Hayat
Prelims: Natas Stupak – Daniel Antropik
Prelims: Kamila Naujokaitė – Karolina Martusevičiūtė
Prelims: Dovydas Levickis – Vakaris Didika
Prelims: Justas Simanaitis – Arnas Kalasiūnas

Titulo kova: Dominykas Dirkstys – Mindaugas Narauskas

Tiesiog milžiniška UTMA #8 bomba! Grėsmingas, nesustabdomas ir savo varžovus iš kelio šluojantis Mindaugas Narauskas bei itin perspektyvus, save geriausiu kovotoju Lietuvoje vadinantis Dominykas Dirktsys.

Štai šis duetas stos į ringą Kaune, kur kovos dėl pirmojo UTMA titulo ir surengs įspūdingą šou visai Kauno Sporto halei.

Dominykas Dirkstys iki šiol kovojo iki 84 kg svorio kategorijoje, kai Mindaugas Narauskas – iki 77 kg. Prieš šią titulo kovą M. Narauskas turėjo tik vieną sąlygą prieš kovą – kovoti iki 80 kg svorio kategorijoje, su kuria D. Dirkstys sutiko.

Mindaugas Narauskas šioje kovoje gins namų sienas, kai Dominykas Dirkstys nėra tarp mėgstamiausių Kauno miesto gyventojų asmenų.

Ši kova vyks pagal kikbokso taisykles ir atletai kovos net penkiuose raunduose, žinoma, jeigu jų prireiks. O kovos nugalėtojui atiteks iki 80 kg svorio kategorijos UTMA čempiono diržas.

Įdomu tai, kad šie atletai jau buvo susitikę kartą UTMA renginiuose, o tuomet po permainingos kovos triumfavo kaunietis M. Narauskas, kuris D. Dirkstį pasiuntė į nokdauną.

Šioje kovoje D. Dirkstys spaudė savo varžovą naudodamasis tiek svorio, tiek ūgio, tiek rankų ilgio pranašumu, tačiau M. Narauskas puikia kontratakavo.

Įspūdingoje kovoje, be didesnių staigmenų, susitiks „UTMA Pound for Pound“ reitingo lyderiai. D. Dirkstys su keturiomis pergalėmis per penkias kovas yra pirmas, o M. Narauskas su dviem laimėjimais per tris kovas žengia antras.

Titulo kova: Arnestas Naujokas – Vitas Karosas

Dar viena, ilgai laukta ir didelį ažiotažą kelianti dvikova. Šį kartą į ringą žengs, jau šiek tiek apkalbėti, M. Pultaražinską abu baudę Arnestas Naujokas ir Vitas Karosas.

Arnestas Naujokas ir Vitas Karosas yra garantuotas, kraują stingdantis spektaklis, kuri vysks titulinėje penkių raundų kovoje.

Ši dvikvoa vyks pagal Muay Thai taisykles, iki 67kg svorio kategorijoje. Iš viso atletai kovos penkiuose randuose po tris minutes, o jos nugalėtojui atiteks Muay Thai UTMA čempiono diržas iki 67kg svorio kategorijoje.

Vieni geriausių Muay Thai kovotojų Lietuvoje ruošiasi surengti įspūdingą šou visiems Kauno Sporto Halėje susirinkusiems žiūrovams. A. Naujokas turės nedidelį ūgio pranašumo prieš savo būsimą varžovą (184cm prieš 182cm). Visgi, šiai kovai A. Naujokui teks numesti svorio, kadangi jis klasifikuojasi 69kg svorio kategorijoje.

Dviem centimetrais mažesnis Vitas Karosas kovos savo svorio kategorijoje, o „Pound for pound“ reitinge jis lenkia savo būsimą varžovą.

Su dviem pergalėm per tris kovas, 22-ejų Vitas Karosas yra reitinguojamas šeštoje vietoje, kai tris pergales per keturias kovas pasiekęs 19-metis Arnetas Naujokas šiame reitinge yra aštuntas.

Matas Pultaražinskas – Dovydas „Rimkenzo“ Rimkus

Du, vieni populiariausių, UTMA kovotojų stoja į ringą vienas prieš kitą. Faktas – abu kovotojai norėtų kovoti titulo kovose, tad „The Showdown“ bus puiki proga abiems atletams parodyti, kodėl jie yra nusipelnę šanso į UTMA titulą.

Kovotojai kovos pagal kikbokso taisykles, trijų raundų kovoje iki 75 kg. svorio kategorijoje.

Rimkenzo praėjusį UTMA renginį praleido dėl sveikatos problemų ir paskutinį kartą kovojo šeštajame UTMA renginyje.

Tuomet Rimkenzo sugebėjo pasiekti itn svarbią pergalę, kai po trijų raundų kovos, vienbalsiu teisėjų sprendimu, įveikė Arnoldą Misiūną bei pasiekė revanšą.

Tuo tarpu M. Pultaražinskas paskutinį kartą kovojo prieš Arnestą Naujoką, kuriam nusileido. O prieš tai M. Pultaražinskas nesugebėjo dar kartą įveikti Vito Karoso ir nusileido ir jam.

„Pound for pound“ UTMA reitinge M. Pultaražinskas nėra reitinguojamas, o tris pergales per penkias dvikovas pasiekęs Rimkenzo yra septintoje vietoje.

Martynas Jasiūnas – Mohamed Hanoun

Dar vienas įspūdingas šou UTMA renginyje. Šį kartą – tarptautinė dvikova tarp lietuvio Martyno Jasiūno ir iš Maroko kilusios Mohamedo Hanoun.

Muay Thay kova svorio kategorijoje iki 75 kg truks tris raundus po tris minutes.

Martynas Jasiūnas yra puikiai žinomas UTMA ringe. Jis praėjusiame renginyje sugebėjo įveikti titulo kovoje kovosiantį Mindaugą Narauską, pagrindiniame vakaro renginyje. O dar prieš tai, vienbalsiu sprendimu po trijų raundų kovos nugalėjo ir Aaroną Benayasą.

Tuo tarpu Mohamedas Hanoun paskutinį kartą kovojo „ONE Championship“, tačiau ten antrajame raunde turėjo pripažinti savo varžovo pranašumą. Prancūzijoje gyvenančio marokiečio tai buvo antroji kova „ONE“ ir antrasis pralaimėjimas.

Nesustabdomas M. Jasiūnas, pasak TOPsport ekspertų, bus šios kovos favoritas.

UTMA 8: kur ir kada vyks?

Aštuntasis UTMA kovos menų renginys, šį kartą su dvejomis kovomis dėl titulo, vyks Kauno Sporto Halėje.

Įspūdingiausias kol kas UTMA renginys vyks balandžio 19 dieną, nepraėjus nei dviems mėnesiams po septintojo renginio. Visų akys į Kauno Sporto Halę nukryps 19 valandą, kada ir bus duotas startas šiam įspūdingam renginiui.

UTMA 8 tiesiogiai: kur žiūrėti?

UTMA 8 renginys vyks „Pay per view“ principu, o tiesioginę jo transliaciją galima įsigyti oficialiame UTMA puslapyje.

Tiesioginės transliacijos kaina – 11,99 eur. Visgi, kiekvienam kovos menų aistruoliui yra suteikta galimybė įsigyti visus šių metų renginius vienu kartu – trys būsimi renginiai, balandį, rugsėjį ir lapkritį – už 33,99 eur.