Auksinis mūšis? „Žalgiris“ namuose priima „Sūduvą“

By 2021-10-27 24 kovo, 2023 Lažybų prognozės

Didžiąją sezono dalį A lygoje besivejančiųjų vaidmenyje buvęs šalies čempionas Vilniaus „Žalgiris“ gali šią situaciją pakeisti jau šį vakarą ir žengti milžinišką žingsnį antro čempionų titulo iš eilės link.

Kol kas A lygoje pirmaujanti Marijampolės „Sūduva“ prieš savo persekiotojus turi tik vieno taško pranašumą ir yra sužaidusi vieneriomis rungtynėmis daugiau. Jeigu „Žalgiris“ šį vakarą įveiktų svečius iš Suvalkijos ir laimėtų atsargoje turimą mačą, įgytų net 5 taškų pranašumą likus vos 5 turams iki sezono pabaigos.

Tuo tarpu, jeigu pergalę iškovotų „Sūduva“, marijampoliečiai įgautų jau 4 taškų persvarą ir būtų sužaidę vienu maču daugiau.

Vis dėlto, TOPsport lažybininkai mano, jog pastarasis variantas yra mažiau tikėtinas. Vilniuje favoritais yra laikomi šeimininkai ir „Žalgirio“ šansai yra vertinami 45 proc. „Sūduvos“ galimybės iškovoti pergalę yra vertinamos 30 proc., o lygiųjų tikimybė, kuri taip pat labiau tiktų vilniečiams – 25 proc.

Vilniaus „Žalgiris“ spalio 27 d., trečiadienį, LFF stadione 20 val. kviečia visus futbolui neabejingus aistruolius palaikyti savo mylimos komandos!