UTMA Kaunas – #TITTLE.NIGHT: DATA, TRANSLIACIJA, KOVOS

Fantastiški UTMA šou – tęsiasi. Jau ketvirtasis šių metų renginys vainikuos pačias įspūdingiausias kovas, kur spręsis ir pirmojo UTMA čempiono diržo savininkas bei kitų turnyrų nugalėtojai.

Garsiausios Lietuvos sporto pavardės per daugiau negu metus bent po kartą lipo į UTMA ringą, o jau lapkričio 10 dieną ryškiausi kovos menų talentai žengs į ringą Kauno Sporto Halėje. Ne veltui Titulo Naktis yra laukiamiausias kovos menų renginys Lietuvoje 2023-aisiais ir UTMA yra pasiruošusi nustebinti visus mišrių kovos menų mėgėjus.

#TITLE.NIGHT: KOVOTOJŲ SĄRAŠAS

Kol UTMA organizatoriai skelbia, jog #TITLE.NIGHT renginys įeis į Lietuvos kovų istoriją, tai įspūdingas kovotojų sąrašas jau pildosi.

Lapkričio 10 dieną jau aišku, jog į UTMA ringą žengs jau vieną pergalę turintis Vitas Karosas, laimėjimą savo sąskaitoje turintis Arnas Kalasiūnas, dvi pergales iškovojęs Arnestas Naujokas,  Arvydą Gervę įveikęs Edvinas Averlingis, po 7-erių metų pertraukos grįžtantis Matas Stebuliauskas, lietuviams puikiai pažįstamas Arturs Leisans, UTMA veidas Rimkenzo, vieną pergalę per dvi kovas iškovojęs Arnoldas Misiūnas, po traumos sugrįžtantis ir 3 pergales per tiek pat kovų iškovojęs Dominykas Dirkstys bei grėsmingasis Mindaugas Narauskas.

Visgi, tai dar nėra galutinis kovotojų sąrašas ir šou kuriančių mišrių kovos menų meistrų skaičius dar padidės.

#TITLE.NIGHT: KOVŲ SĄRAŠAS

VITAS KAROSAS – ARNAS KALASIŪNAS TIESIOGIAI

Vitas Karosas ir Arnas Kalasiūnas kausis 67kg svorio kategorijoje pagal „Muay Thai“ taisykles. Vitas Karosas liepos mėnesį pasiekė revanšą prieš Matą Pultražinską, kuris laimėjo po trijų raundų kovos po teisėjų sprendimo. V. Karosas pergalę pasiekė po to, kai 2021-ųjų pabaigoje po teisėjų sprendimo pralaimėjo tam pačiam M. Pultražinskui.

Tiesa, dar po kovos liepos mėnesį V. Karosas pakvietė M. Pultražinską trečią kartą susikauti lapkričio mėnesį ir nors abu kovotojai sutiko, planai šiek tiek pasikeitė ir V. Karosas kausis su Arnu Kalasiūnu.

To paties renginio metu A. Kalasiūnas kovojo 69kg kategorijoje ir po teisėjų sprendimo nugalėjo Arnestą Naujoką.

EDVINAS AVERLINGIS – ARNESTAS NAUJOKAS TIESIOGIAI

Kauno Sporto Halėje vyks ir „Muay Thai“ taurės finalas, kuriame kovos palangiškis Arnestas Naujokas, kuris pusfinalyje susitvarkė su M. Pultražinsku, o jo varžovu taps Edvinas Averlingis.

Taurės pusfinalyje A. Naujokas išrašė net trečiąjį pralaimėjimą iš eilės M. Pultražinskui, kai tuo tarpu E. Averlingis kovojo prieš kur kas labiau patyrusį kovotoją.

Šios kovos favoritu yra laikomas pasaulio jaunimo kikbokso vicečempionas A. Naujokas.

MATAS STEBULIAUSKAS – ARTURS LEISANS TIESIOGIAI

Vienintelė MMA kova #TITLE.NIGHT renginyje vyks tarp Mato Stebuliausko ir Arturs Leisans. Šią kovą pažymi įspūdingas M. Stebuliausko sugrįžimas po 7-erių metų pertraukos.

„Praėjo beveik septyneri metai, po paskutinės mano kovos profesionaliame ringe. Per visus tuos metus sugrįžti neleido sveikatos problemos, tačiau tai – praeitis. Jaučiuosi pasiruošęs ir UTMA organizacijos pasiūlymas atitiko visus mano lūkesčius ir lapkričio 10d. Kauno sporto halėje bus tikrai labai karštas vakaras“, – prieš kovą kalbėjo M. Stebuliauskas.

Į ringą sugrįžtantis M. Stebuliauskas yra „Fighter House“ kovos menų mekos treneris ir bendrasavininkas. Jo kampe pamatysime ir legendinį Lietuvos trenerį D. Uktverį, kuris Lietuvos kovos menų pasaulyje yra vadinamas vieninteliu kovotojų keliu į UFC organizaciją.

„Sunku suprasti kas vyksta. Vakar, kai buvo paskelbta apie mano kovą, draugams, pažįstamiems ir visiems mane žinantiems tai sukėlė daug emocijų. Telefonas netyla, bet tai tik dar labiau motyvuoja – bus labai daug akių, kurių savo sugrįžimu nuvilti neturėsiu jokios teisės“, – pridėjo M. Stebuliauskas.

Jo varžovu kovoje taps latvis Arturs Leisans, kuris per savo karjerą fiksuoja 8 pergalių ir 6 pralaimėjimų rekoerdą. Paskutinį kartą latvis kovojo dar rugsėjo 6 dieną, kai patyrė pralaimėjimą prieš kolumbietį Mauricio Otalora.

DOVIDAS RIMKUS RIMKENZO – ARNOLDAS MISIŪNAS TIESIOGIAI

Itin karšta Rimkenzo ir Arnoldo Misiūno pora ir vėl susitiks Kauno sporto halėje. Per Rose Namajūnas filmo premjerą į grumtynes įsivėlę Rimkenzo ir Misiūnas vėliau santykius aiškinosi ir ringe, kur pergalę šventė pastarasis.

Tai bus antroji kovotojų kova, o šį kartą jie į ringą žengs skirtingomis nuotaikomis. Rimkenzo praėjusioje kovoje po smūgio keliu nokautavo Joną Montvidą, kai tuo tarpu A. Misiūnas nesugebėjo pasipriešinti Dominykui Dirksčiui.

„Nieko gero tas „Rimkenzo“, – taip po pirmosios kovos kalbėjo A. Misiūnas, siųsdamas kirčius net ir už ringo ribų. Tuomet „Rimkenzo“ ir A. Misiūnas kovojo pusfinalyje ir būtent šį vakarą turėjo būti turnyro finalas, kuriame A. Misiūnas ir būtų kovojęs, tačiau jo varžovas Mindaugas Narauskas vis dar turi neužbaigtų reikalų su Dominyku Dirksčiu.

DOMINYKAS DIRKSTYS – MINDAUGAS NARAUSKAS TIESIOGIAI

Trečias dublis. Net du kartus nukelta Dominyko Dirksčio ir Mindaugo Narausko kova, panašu, jog pagaliau įvyks. Abu kovotojai neišvengė traumų, tačiau trečias kartas nemeluos. Vis dar be pralaimėjimų žengiantis D. Dirkstys Palangoje užtikrintai įveikė A. Misiūną ir ruošiasi savo ketvirtajai UTMA kovai.

Itin garsiai kalbantis D. Dirkstys gaus patį didžiausią savo karjeros iššūkį. Vieno interviu metu D. Dirkstys kalbėjo, kad įveiktų ir patį pasaulio čempioną Eimantą Stanionį, tačiau išlieka klausimas, ar jam pavyks įveikti pretendentą į UTMA titulą Mindaugą Narauską.

Pastarasis yra sukaupęs nemažą patirtį kikbokso ringuose ir jeigu ne traumos, #TITLE.NIGHT renginyje kovotų dėl čempiono diržo.

Įdomu tai, jog ekspertai abiejų kovotojų šansus vertina visiškai identiškai.

UTMA #TITILE.NIGHT: Kur ir kada vyks?

UTMA Titulo Naktis vyks šių metų, 2023, lapkričio 10 dieną, o startuos įspūdingo grožio renginys 18 val.

Maždaug 4 valandų renginys vyks legendinėje Kauno sporto halėje, kuri tampa nuolatiniais namais UTMA renginiams.

UTMA #TITLE.NIGHT TIESIOGIAI

Tiesioginė UTMA transliacija – oficialiame UTMA puslapyje. Transliacijos kaina – 9,99 Eur.