#UTMA.KAUNAS: data, transliacija, kovos

By 2023-07-21 25 rugsėjo, 2023 Lažybų prognozės, Sporto apžvalgos

Didžiausias ir įspūdingiausias mišraus kovų meno renginys UTMA po trumpos pertraukos sugrįžta į savo namus – Kauną.

Tradicinėje UTMA lokacijoje Kauno sporto halėje ir vėl susitiks geriausi Lietuvos kovotojai, tarp kurių – puikiai žinomos pavardės, kovosiančios ir lapkričio mėnesį vyksiančioje Title Night.

UTMA LAŽYBOS

UTMA KAUNE KOVOTOJŲ SĄRAŠAS

Likus kiek mažiau negu dviem mėnesiams iki UTMA Kaune renginio, jau yra aišku, jog kovos menų aistruoliai išvys vienas ryškiausių pavardžių mūsų šalyje – Dominyką Dirkstį, Dovydą „Rimkenzo“ Rimkų bei Vitą Karosą. Tarp kovotojų šmėžuoja taip par ir ne ką mažiau girdėtos Mindaugo Narausko, Arnesto Naujoko ar Jono Montvido pavardės.

UTMA KAUNE KOVŲ SĄRAŠAS

Main event: Dominykas Dirkstys – Mindaugas Narauskas (65kg) (nukelta)
Grand Prix: Deividas Danyla – Leng Somsak (67kg) (nukelta)
Alexis Laugeois – Vitas Karosas (67kg) (nukelta)
Muay Thai: Matas Pultražinskas – Arnestas Naujokas (69kg)
Arvydas Gervė – Edvinas Averlingis (69kg)
Artūras Brižinskas – Vakaris Didika (65kg)
Main event: Dovydas “Rimkenzo” Rimkus – Jonas Montvidas (77kg)

Naujos pridėtos kovos:

Lietuvos Muy Thai Federacija
Rytis Vaitkevičius – Nojus Gasiūnas (83kg)
Mantvydas Perednis – Daniel Antropik (71g)
Edgaras Semionov – Tautvydas Pilkauskas (67kg)
Chavieras Gaušas – Augustas Bagdonas (57kg)

UTMA KAUNE TIESIOGIAI: KUR ŽIŪRĖTI TIESOGIAI?

UTMA kovų Kaune transliacijos yra pardavinėjamos oficialioje UTMA svetainėje, kurioje yra galimybė įsigyti transliacijų paketą skirtą tik Kaune vyksiančioms kovoms arba įsigyti paketą, su kuriuo galima stebėti tiek UTMA.KAUNAS kovas, tiek UTMA.TITLE FIGHT kovas, kurios vyks rugpjūtį.

UTMA KAUNAS: KUR IR KADA?

UTMA Kaune vyks rugsėjo 15 dieną, penktadienį. Pirmąjį savo gimtadienį minėsianti UTMA sugrįžta į savo tradicinę vietą – Kauno sporto halę.

Atsinaujinusios Kauno sporto halės UTMA fanams bus atvertos 18 val., o renginys startuos 19 val.

Dominykas Dirkstys – Mindaugas Narauskas pristatymas

Vis dar be pralaimėimų žengiantis Dominykas Dirkstys, panašu, jog priima vieną rimčiausių savo iššūkių karjeroje – Mindaugą Narauską.

Palangoje su Arnoldu Misiūnu susitvarkęs Dirkstys žengs ketvirtą kartą į UTMA ringą ir patirtimi lenks savo būsimą varžovą, kadangi Narauskui tai bus tik antroji kova UTMA turnryruose.

Narauskas savo debiutinėje kovoje nepaliko jokių vilčių Deividui Dunauskui, kuris jau pirmame raunde atsidūrė nokaute. Narausko dabarl aukia du itin rimti iššūkiai, kadangi po kovos prieš Dirkstį, jo lauks titulo kova lapkričio mėnesį prieš Misiūną.

Tuo tarpu Dirkstys, kuris turėjo vargo su Misiūnu Palangoje ir pats pripažino, jog Narauskas bus rimčiausias jo varžovas karjeroje.

Visgi, visų laukta Dominyko Dirksčio ir Mindaugo Narausko kova neįvyks, ji buvo nukelta. 

Grand Prix kovos

Rugsėjo 15d, Kaune, vyks ’’67kg Grand PRIX’’ ketvertukas, o laimėtojai susikaus finale, kuris vyks lapkričio 10d., taip pat jau tradicija tampančioje UTMA namų arenoje – Kauno sporto halėje. Pirmajame pusfinalyje dėl patekimo į finalą kovos kaunietis Deividas Danyla, kuriam iššūkį mes tailandietis Leng Somsak. Visgi, ir ši kova bus nukelta į ateities renginius dėl kovotojo patirtos traumos.

Kitas finalo dalyvis paaiškės po to, kai pirštines surems Vitas Karosas prieš labai gerai UTMA fanams pažįstamą prancūzą Alexis Laugeois. Ketvertuko kovos vyks 67kg kategorijoje, kikbokso taisyklėmis.

Primename, kad Vitas Karosas liepos 15d. UTMA. PALANGA tunryre, vieningu teisėjų sprendimu nugalėjo M. Pultaražinską.

Muay Thai kovos

UTMA turnyro metu surengs dar vieną ketvertuką, o šį kartą kovotojai kausis dėl ’’UTMA MUAY THAI’’ taurės. Pirmajame pusfinalyje santykius aiškinsis A. Kalasiūnas prieš UTMA
ringe debiutuojantį, bet gerai žinomą ’’Muay Thai’’ kovotoją E. Averlingį.

Kitame pusfinalyje laukia nuožmus mūšis – M. Pultaražinsko pasitikėjimą bandys pakirsti palangiškis A. Naujokas. Kovos vyks muay thai taisyklėmis, iki 69kg svorio kategorijoje.

„Du pralaimėjimai, dabar bus dvi pergalės. Tai mano šansas  įrodyti ir aš juo pasinaudosiu. Džiaugiuosi, kad gavęs pasitikėjimo iš UTMA organizacijos, turiu puikų šansą atsitiesti ir
sugrįžti į Lietuvos kovos menų elitą.’’ – sakė M. Pultaražinskas.

Lietuvos Muy Thai federacijos turnyras

Kaune UTMA įvyks ir Lietuvos Muy Thai federacijos turnyras, kuriame kovos net aštuoni kovotojai. O būtent šio turnyro nugalėtojas gaus garantuotą 3 kovų sutartį su UTMA.

Čia kovos šeši 18+ metų kategorijos kovotojai: Tytis Vaiktevičius, Nojus Gasiūnas, Mantvydas Perednis, Daniel Antropik, Edgaras Semionov ir Tautvydas Pilkauskas bei du 15-mečiai Chavieras Gaušas ir Augustas Bagdonas.