„UTMA“ #7: data ir laikas, kovos, apžvalga ir tiesioginė transliacija

Mišriųjų kovos menų organizacija „UTMA“ visus šio sporto mylėtojus kviečia susitikti jau septintąjį kartą. Šį kartą dar įspūdingesnį šou žadantys organizatoriai MMA aistruolius suburs į vieną vietą vasario 23 dieną, kur įvyks jau septintas „UTMA“ renginys ir pirmasis 2024-aisiais.

„UTMA“ yra numačiusi net keturis renginius per šiuos metus, o maratono startas bus duotas įspūdingu renginiu Kauno sporto halėje.

UTMA LAŽYBOS

„UTMA“ P4P TOP-10

„UTMA“ organizacija vos paskelbus apie laukiamus renginius, paskelbė ir geriausiųjų savo kovotojų dešimtuką.

Šis reitingas buvo sudarytas atsižvelgiant į pergalių ir pralaimėjimų santykį „UTMA“ kovose, kovotojų įtaką kovos menų pasaulyje, taip pat kovotojo įtaką tarp „UTMA“ fanų bei kovotojo indelį „UTMA“ organizacijoje.

„UTMA P4P TOP-10:

  1. Mindaugas Narauskas
  2. Deividas Danyla
  3. Dominykas Dirkstys
  4. Dovydas „Rimkenzo“ Rimkus
  5. Arnestas Naujokas
  6. Matas Stebuliauskas
  7. Martynas Jasiūnas
  8. Arnas Kalasiūnas
  9. Vakaris Didika
  10. Vitas Karosas

„UTMA“ #7 kovos

Matas Pultaražinskas – Dovydas „Rimkenzo“ Rimkus | 75kg, kikbokso taisyklės

Puikiai „UTMA“ gerbėjams pažįstamas M. Pultaražinskas ir pačios organizacijos ambasadorius „Rimkenzo“ šį kartą susitiks ringe.

Praėjusiame renginyje „Rimkenzo“ pasiekė įspūdingą pergalę sugebėjęs revanšuotis itin didelį ažiotažą sukėlusioje kovoje su Arnoldu Misiūnu.

Tuo tarpu vis dar sėkmės „UTMA“ ringe ieškantis M. Pultaražinskas mėgins reabilituotis ir atsikratyti pralaimėjimų šleifo, kai nusileido tiek Arnestui Naujokui, tiek Alexiui Laugeois, tiek V. Karosui.

Simonas Belinis – Mantyvas Perednis | 71kg, kikbokso taisyklės | PRELIMS kova

Tiek Simonas Belinis, tiek Mantvydas Perednis kovojo įžanginėse „UTMA“ kovose, kur bendradarbiaujant su Lietuvos Muay Thai federacija, jie ir gavo galimybę pasirodyti. Pademonstravę didelį talentą ir galimybes, jie iškovojo teisę pasirodyti ir pagrindinėse „UTMA“ kovose.

Artūras Brižinskas – Natas Stupak | 65kg, kikbokso taisyklės | PRELIMS kova

Artūras Brižinskas į „UTMA“ ringą žengs antrąjį kartą. Nors pirmasis blynas jam prisvilo, kai pralaimėjo Vakariui Didikai, tačiau šį kartą jis mėgins medžioti pirmąją pergalę prieš „UTMA“ debiutantą Natą Stupaką.

Vitas Karosas – Vakaris Didika | 67kg, muay thai taisyklės

Vitas Karosas sugrįžta į ringą po itin skaudaus patirto pralaimėjimo ir jam šį kartą iššūkį mes „UTMA“ išsišokėlis. Vos 18 metų esantis Vakaris Didika jau ant menčių patiesė ir jų poroje favoritu laikytą A. Brižinską ir mėgins iškovoti jau trečiąją pergalę per tris kovas.

Tuo tarpu V. Karosas „UTMA“ ringe debiutavo įtikinama pergale prieš principinį varžovą Matą Pultaražinską, tačiau paskutinėje kovoje rimčiau negalėjo pasipriešinti A. Kalasiūnui ir mėgins reabilituotis prieš mažiau patyrusį, tačiau tikrai ne mažiau pavojingą V. Didiką.

Martynas Jasiūnas – Mindaugas Narauskas | 75kg, muay thai taisyklės | Vakaro kova

Tikras titanų susirėmimas „MuaytThai“ pasaulyje. Svarbiausia vakaro kova taps Martyno Jasiūno ir Mindaugo Narausko dvikova pagal „MuayThai“ taisykles.

Legendinio „MhuayThai“ klubo Titano auklėtinis Mindaugas Narauskas, o jo kampe stovi dar didesnė kovos menų legenda – Marius Misiūnas.

Jo būsimas varžovas, Martynas Jasiūnas, gali pasigirti taip pat įspūdingu užnugariu. Jo trenerus – jo paties tėtis, dar viena kovos menų legenda – Žydrūnas Jasiūnas.

Įspūdinga kova vyks ne tik ringe, bet ir šalia jo. Kuri legenda geriau paruošė savo auklėtinį svarbiausiai vasario 23-iosios kovai visoje Lietuvoje?

Matas Stebuliauskas – Arturs Leisans | 77kg, MMA taisyklės

Kova, jau turėjusi įvykti lapkričio mėnesį. Visgi, A. Leisans kovą atšaukė sukėlęs itin daug abejonių pačiai organizacijai ir tam pačiam M. Stebuliauskui.

Tiesa, Latvijos kovotojas pradėjo rodyti didelę iniciatyvą ir norą žengti į „UTMA“ ringą. Jam atvykus į Kauną, pažadėjus tiek M. Stebuliauskui, tiek pačiai organizacijai, kad kova šį kartą įvyks, buvo nuspręsta, latviui suteikti antrą šansą ir šie milžinai Kauno sporto halėje susitiks jau vasario 23-ąją.

„UTMA“ #7: tiesioginė transliacija

Tiesioginę dar vieno įspūdingo UTMA renginio transliaciją galite stebėti oficialioje UTMA svetainėje. Joje yra galimybė įsigyti transliacijas artimiausiam turnyrui arba visų metų transliacijų paketą.