„Statybos Lažybos Challenge“: įvairūs iššūkiai „influenceriams“ ir TOPsport reklaminio klipo pristatymas

By 2019-07-30 Lažybos

„Statybos Lažybos“ prasidėjo: didžioji dalis televizijos žiūrovų jau greit išvys naujus TOPsport „Statybos Lažybos“ reklaminius klipus savo televizorių ekranuose. Tiesa, daliai garsių Lietuvos „influencerių“ reklaminis klipas buvo pristatytas kiek anksčiau, TOPsport surengtame „Statybos Lažybos Challenge“ renginyje.

Karštą vasaros dieną Vilniuje vykusiame renginyje keletas gerai žinomų „influencerių“ susirinko TOPsport lažybų punkte, kur vyko „Statybos Lažybos Challenge“. Renginyje dalyvavo puikiai žinomi veidai, tokie kaip Deividas Bendžius, Vytautas Medineckas-Ironvytas, Vygantas Rimkus, Andrius Dzimidavičius, Antanas Jakimavičius, Justinas Daugėla bei pačiame vaizdo klipe nusifilmavusi Simona Katevaitė-Buikė.

Gerai žinomi „influenceriai“ į šį iššūkį buvo pakviesti itin originaliai. TOPsport kiekvienam dalyviui į namus išsiuntė po siuntinį: dideles dėžes, kuriose buvo po specialiai pagamintą „Statybos Lažybos“ plytą, ant kurios ir buvo visa informacija apie „Statybos Lažybos Challenge“.

Socialinių tinklų žvaigždėms teko išbandyti save TOPsport statybų aikštelėje, kurioje laukė ne vienas intriguojantis iššūkis. Vakarėlio dalyviai, susiskirstę į komandas, varžėsi, kurie gali sparčiausiai įkalti vinį, greičiausiai sutverti spintelę ir kas gali rankomis išlaikyti sunkią medinę dėžę ilgiausiai.

Be įvairių žaidimų ir komedijos elementų iš Henry Matcho, socialinių tinklų žvaigždės taip pat išvydo ir naująjį Zatyšių karjere filmuotą „Statybos Lažybos“ reklaminį klipą, kuris papuoš ir pasaulio krepšinio čempionato transliacijas.