„Ryto“ pergalė Europos taurėje lažybų mėgėjui kainavo 85 tūkst. eurų

Vilniaus „Ryto“ ekipa antrą kartą šį sezoną Europos taurėje sugebėjo patiesti Krosnadaro „Lokomotiv“ ekipą.

Šį kartą vilniečiai išvykoje 87:82 susitvarkė su galingąja Rusijos ekipa ir iškovojo antrąją pergalę Europos taurėje. Nors „Ryto“ ekipos sirgaliai džiūgavo nutraukta keturių pralaimėjimų serija Europos taurėje, vienam sporto aistruoliui ši pergalė kainavo itin brangiai.

TOPsport lažybų kontoroje savo sėkmę išbandyti nutaręs vilnietis pastatė net 3010 eurų ant devynių skirtingų sporto įvykių.

Sporto mėgėjas atspėjo, kad „Burevestnik“ įveiks „Uralmash“ Rusijos Superlygoje (90:76), Noksvile vykusiame teniso turnyre Kevinas Kingas nugalės Evaną Hoytą (2-0), Alexanderis Ritschardas įveiks Zachary Svajda (2-1), o Ernnesto Escobedo įveiks J.C. Aragone (2-0).

Taip pat vilnietis atspėjo, jog Japonijoje Luke’as Saville įveiks Brydaną Kleiną (2-0), o Slovakijoje Ilya Ivashka įveiks Elliotą Benchetritą (2-0).

Sporto aistruolis taip pat numatė, kad Pirėjo Olympiacos nesunkiai įveiks Atėnų PAOK Graikijos tinklinio lygoje (3-0) ir kad Švedijoje Kopingo „Stars“ įveiks Norkopingo „Dolphins“ (84:79).

Būtent visiems šiems įvykiams praėjus paaiškėjo, kad sporto aistruoliui liko sulaukti „Ryto“ ekipos pralaimėjimo prieš „Lokomotiv“. Vsi dėlto, „Ryto“ pergalė lėmė, kad 3010 eurų statymas nepavirs į milžinišką 85 tūkstančių laimėjimą po sudaryto 28,28 koeficiento.