Pirmasis NBA atkrintamųjų raundas įpusėjo: kokios yra TOPsport prognozės?

By 2022-04-21 24 kovo, 2023 Lažybos, Lažybų prognozės

NBA atkrintamosios jau įsibėgėjo ir pirmajame raunde kiekviena pora sužaidė po dvi rungtynes, kai tuo tarpu Filadelfijos „76ers“ ir Toronto „Raptors“ poroje buvo sužaisti jau trys susitkimai.

Kol kas netrūksta serijų, kur komandos yra įpusėjus kelionę antrojo etapo link, tačiau taip pat yra serijų, kur komandos pasidalino po pergalę.

Finikso „Suns“ 1-1 Naujojo Orleano „Pelicans“

Jono Valančiūno atstovaujama ir vedama „Pelicans“ ekipa į atkrintamąsias pateko po įkrintamųjų etapo ir kol kas niekuo nenusileidžia reguliaraus sezono nugalėtojai „Suns“ ekipai. Praėjusių metų finalininkė prarado namų aikštės pranašumą ir šioje serijoje yra tikimasi tikro nervų karo.

TOPsport prognozė: „Suns“ laimės seriją 4-3

Dalaso „Mavericks“ 1-1 Jutos „Jazz“

Be Luka Dončičiaus seriją pradėjusi „Mavericks“ laukia slovėno sugrįžimo, kuris turėtų išspręsti visas problemas ir padėti Dalaso ekipai susitvarkyti su „Jazz“. Nepaisant to, jog Luka galimai sugrįš jau trečiose ar ketvirtose serijos rungtynėse, abejojama, jog „Mavericks“ superžvaigždė spės išgelbėti savo ekipą.

TOPsport prognozė: „Jazz“ laimės seriją 4-1

Big disappointment for the Mavs and Luka Doncic? - US Sports

„Golden State Warriors“ 2-0 Denverio „Nuggets“

Idealiai seriją pradėjusi ir jau įpusėjusi kelią antrojo raundo link, „Warriors“ laiko serijos vairą savo rankose. Puikiai atrodantis Stephenas Curry nepalieka vilčių „Nuggets“, o intriga šioje serijoje mažėja su kiekvienomis rungtynėmis. Niekur trauktis negalinti „Nuggets“ privalo grįžti į San Franciską su lygiu serijos rezultatu norėdama galvoti apie intrigą.

TOPsport prognozė: „Warriors“ laimės seriją 4-1

Memfio „Grizzlies“ 1-1 Minesotos „Timberwolves“

Dviejų sparčiai kylančių komandų ir dviejų kylančių NBA superžvaigždžių akistata jau siūlo puikią ir atkaklią kovą. „Grizzlies“ prarado namų aikštės pranašumą, tačiau prognozuojama, jog jį atgaus per kitas dvejas rungtynes Minesotoje. Išlieka pagrindinis klausimas: Ja Morantas ar Karlas Anthon-Townsas?

TOPsport prognozė: „Grizzlies“ laimės seriją 4-3

Majamio „Heat“ 2-0 Atlantos „Hawks“

Geriausia Rytų konferencijos komanda kol kas užtikrintai tvarkosi su patirties stokos turinčia Atlantos „Hawks“. Trae Youngo vedami „vanagai“ kol kas negali mesti rimtesnio iššūkio Majamio ekipai, o laiko gelbėtis lieka vis mažau. Ar Atlantoje bus sugrąžinta intriga į šią seriją?

TOPsport prognozė: „Heat“ laimės seriją 4-1

Toronto „Raptors“ 0-3 Filadelfijos „76ers“

Joelis Embiidas atrodo tiesiog fantastiškai, o jo fantastiškas tritaškis priartijo „76ers“ prie antrojo etapo. Kol kas „Raptors“ neranda priešnuodžių prieš Filadelfijos ekipą ir nepanašu, kad jų jau ir ras. „76ers“ yra išsprendusi bene visus klausimus ir tikisi, jog seriją sugebės uždaryti jau Toronte.

TOPsport prognozė: „76ers“ laimės seriją 4-0

Raptors fans in awe of DeMar DeRozan's historic season | The Star

Milvokio „Bucks“ 1-1 Čikagos „Bulls“

Ilinojaus derbyje „Bulls“ niekuo nenusileidžia NBA čempionei ir rimtai kimba į atlapus Giannio Antetokounmpo kompanijai. Nors serija ir buvo pradėta nesėkmingai, tačiau įspūdingas DeMaras DeRozanas atvedė „Bulls“ į pergalę, o dabar kamuolys į Čikagos rankose. Kokia kryptimi pasisuks serija dvejose rungtynėse vėjuotame mieste?

TOPsport prognozė: „Bucks“ laimės seriją 4-3

Bostono „Celtics“‘ 2-0 Bruklino „Nets“

Panašu, kad „Nets“ projektui yra lemta subliukšti, nes Bruklino ekipa ir vėl atsimušė į sieną. „Nets“ išsigelbėjo įkrintamosiose, tačiau startas 0-2 prieš grėsmingąją „Celtics“ nieko gero nežada. „Nets“ neturėtų sudėti ginklų, tačiau abejojama, jog Bruklino žvaigždynas sugebės išsigelbėti.

TOPsport prognozė: „Celtics“ laimės seriją 4-1