Nuo naujojo sezono pradžios – didžiausios sporto lygos „ParlayBay“ lošimuose

Sporto lošimų kūrėja „ParlayBay“ yra vis dar mažai žinomas lošimų būdas Lietuvoje. Tai yra lošimų būdas, kuris vyksta realiuoju laiku, o statymo sumos jau yra parinktos iškart.

PARLAYBAY

„ParlayBay“ yra raundais pagrįstas lošimas, kai kiekvieno raundo metu, atspėjus duodamą baigtį, yra padidinamas koeficientas.

„ParlayBay“ išsiskiria tuo, jog lošėjams yra užduodamas klausimas, pavyzdžiui: Kuri komanda per kitas 5 minutes atliks daugiau smūgių? Lošėjas pasirinkęs savo atsakymą laukia įvykio baigties. Atspėjus įvykio baigtį, lošėjui išmokamas laimėjimas ir jis patenka į kitą lošimo raundą, o jeigu nori, renkasi kitas rungtynes ar kitą sporto šaką.

Prasidėjus sporto sezonams, lošėjai dabar galės rinktis iš didžiausių sporto lygų. Futbolo gerbėjai ras Anglijos „Premier“ lygą, Ispanijos „La Liga“, Vokietijos „Bundesliga“, Italijos „Serie A“, Prancūzijos „Ligue 1“, visus UEFA turnyrus ar net Lietuvos „A lygą“. Ir tai yra tik keletas lygų iš viso pasirinkimo.

Krepšinio gerbėjams bus siūlomos tokios sporto lygos, kaip NBA, NCAA, Eurolyga, Europos taurė, FIBA Čempionų lyga, Ispanijos ACB, Lietuvos krepšinio lyga, Lietuvos moterų krepšinio lyga ar net ir NKL pirmenybės bei dar daugiau.