Neįtikėtini laimėjimai: TOPsport klientas savo statymus padidino beveik 12 tūkstančių kartų

By 2020-12-02 Lažybos

Didžiausioje lietuviškoje lažybų kompanijoje TOPsport pastaruoju metu vis dažniau ir dažniau yra užfiksuojami įspūdingi laimėjimai. Vis dėlto, šį kartą TOPsport klientas Giedrius nustelbė visus savo dviem laimėjimais per vieną vakarą.

Sporto aistruoliui nusišypsojo sėkmė ir jo du įspūdingi statymai atnešė jam fantastiškus laimėjimus.

Pagrindinis Giedriaus laimėjimas atėjo pastačius vos vieną eurą ant 10 skirtingų futbolo, krepšinio ir ledo ritulio įvykių. Giedrius numatė, jog „Premier“ lygoje „Fulham“ įveiks „Leicester“ (2:1), „West Ham“ įveiks „Aston Villa“ (2:1), o „Serie A“ pirmenybėse „Parva“ įveiks „Genoa“ ekipą (2:1) bei „Torino“ ir „Sampdoria“ sužais lygiosiomis (2:2).

Ledo ritulio „Continental“ lygoje Giedrius numatė „Vityaz“ pergalė prieš Rygos „Dinamo“ (4:1), Sankt Peterburgo SKA ir Helsinkio „Jokerit“ lygiąsias (1:1). Sporto aistruolis taip pat numatė, jog „Bratislava“ įveiks „Inssbruck“ ledo ritulininkus (5:2).

Tuo tarpu krepšinio statymuose sporto aistruolis atspėjo, jog ASVEL ir Atėnų „Panathinaikos“ krepšininkai ketvirtame kėlinyje pelnys nelyginį taškų skaičių, Serbijos ir Suomijos komandos Europos čempionato atrankoje kartu surinks mažiau negu 165 taškus (141) ir Balkanų lygoje Holono „Hapoel“ įveiks „Ironi Nes Ziona“ (100:79).

Iš viso vos 1 eurą pastatęs Giedrius iš šios kombinacijos laimėjo net 8 401 eurą.

Giedrius atliko dar vieną statymą, tačiau savo kombinacijoje atliko vieną pakeitimą: atsisakė „Erste Bank Eishockey“ ledo ritulio lygos mačo tarp „Bratislava“ ir „Inssbruck“, dar kartą pastatė 1 eurą ir prie savo laimėjimo pridėjo net 3 500 eurų bei iš viso laimėjo 11 901 eurą.