Jake Paul ir Mike Tyson bokso kova: data, apžvalga ir prognozės

By 2024-03-07 8 kovo, 2024 Lažybų prognozės, Sporto apžvalgos

Socialinių tinkle žvaigždė Jake’as Paulas pasiekė naujas aukštumas ir žengs į vieną ringą su vienu geriausių visų laikų boksininku Mike’u Tysonu.

Prieš ne vieną profesionalą kovojęs J. Paulas tokio iššūkio dar neturėjo – pasaulio ir olimpinis čempionas M. Tysonas.

57-erių amerikietis yra laikomas vienu geriausių visų laikų boksininkų su vienu iš stipriausių smūgių per bokso istoriją. 44 nokautus per karjerą pasiekęs M. Tysonas profesionalią karjerą užbaigė dar 2005-aisiais, kai jam buvo 38-eri.

BOKSO LAŽYBOS

Jake Paul – Mike Tyson kovos data ir vieta

Viena didžiausių socialinių žvaigždžių Jake‘as Paulas ir vienas geriausių visų laikų boksininkų Myke‘as Tysonas ringe susitiks šių metų liepos 20-ąją.

Kovotojai savo santykius aiškinsis „AT&T” Stadione, Teksase, JAV. Šią kovą tiesiogiai transliuos „Netflix“ platforma.

Tiesa, tai nebsu pirmas kartas, kai jie žengs į tą patį ringą. J. Paulas kovojo prieš pagrindinę vakaro kovą, kurioje M. Tysonas kovojo su Roy Jonesu Jr. Dar 2020-aisiais. Tai buvo pirmoji legendos kova nuo 2006-ųjų.

Tą vakarą J. Paulas įveikė buvusį NBA žaidėją Nate‘ą Robinsoną ir tuomet iškovojo antrąją savo pergalę bokso ringe.

Jake Paul – Mike Tyson kovos apžvalga

Jake‘as Paulas, kuris ir užkūrė žvaigždžių bokso kovas pasaulyje, iš viso į ringą profesionaliai žengė 10 kartų. Per šį laikotarpį amerikietis iškovojo devynias pergales, iš kurių šešios buvo pasiektos nokautais ir kartą patyrė pralaimėjimą.

Paskutinė J. Paulo kova buvo prieš profesionalą Ryaną Bourlandą, kurį įveikė techniniu nokautu.

Mike‘as Tysonas tuo tarpu per karjerą yra kovojęs 58 kartus, iškovojęs 50 pergalių, iš kurių 44 pasibaigė nokautais.M. Tysonas taip pat buvo šešis kartus pralaimėjęs, o dvi kovos pasibaigė lygiosiomis.

Paskutines dvejas profesionalias bokso kovas M. Tysonas pralaimėjo Danny Williamsui ir Kevinui McBride‘ui.

„Sunku patikėti, kad mano antroje profesionalioje kovoje aš įveikiau Nate‘ą Robinsoną tame pačiame renginyje, kur kovojo ir Mike‘as Tysonas. O dabar, mažiau negu po keturių metų, aš pats su juo susikausiu pažiūrėti ar turiu tai, ko reikia įveikti vienam nuožmiausių boksininkų istorijoje ir vienai didžiausių bokso ikonų“, – kalbėjo J. Paulas.

„Aš tikrai labai laukiu dvikovos Teksase su Jake‘u Paulu. Jis paaugo labai daug kaip boksininkas per šiuos metus, tad bus labai smagu pamatyti jo ambicijas. Tai bus pilnas ciklas: jis pradėjo savo karjerą mano renginyje, kai kovojau su Roy Jonesu ir aš planuoju, kad jo karjera čia ir užsibaigs“, – skambiai pasisakė legendinis M. Tysonas.

Jake Paul – Mike Tyson prognozės

Kol kas TOPsport ekspertai žymiai geriau vertina fanus stebinantį Jake’ą Paulą. Kur kas jaunesnis kovotojas, manoma, jog įrodys pranašumą prieš šeštą dešimtį skaičiuojantį Mike’ą Tysoną.

Tiesa, viešoje erdvėje jau sklinda kalbos, jog J. Paulas iš šios kovos negali išeiti kaip nugalėtojas – arba jis įveiks 57-erių buvusį boksininką, arba jis pralaimės 57-erių buvusiam boksininkui – nė vienas iš variantų neskamba, kaip šlovės olimpas.

Visgi, palikti ringą iškėlus rankas turėtų būti geresnis jausmas, o būtent tai ir prognozuoja TOPsport lažybininkai. Jake’o Paulo galimybės yra vartinamos 65 proc., kai legendinio Mike’o Tysono šansai pasiekti pergalę – 35 proc.