Eurolyga 2023: „Anadolu Efes“ – „Žalgiris“ apžvalga, kur stebėti tiesiogiai?

By 2023-02-01 29 birželio, 2023 Eurolyga, Krepšinis, Lažybų prognozės, Sporto apžvalgos

Kauno „Žalgirio“ ekipa šį vakarą mėgins reabilituotis kovoje prieš Eurolygos čempionus – Stambulo „Anadolu Efes“.

„Žalgiris“ į kovą žengs po katastrofiško pralaimėjimo Atėnų „Panathinaikos“, kai „Anadolu Efes“ kovos po dviejų patirtų pralaimėjimų iš eilės.

EUROLYGOS LAŽYBOS

Paskutiniai mačai Eurolygoje

Žalgiriečių praėjusios savaitės mačas buvo sunkiai suvokiamas ir nuspėjamas. Kauniečiai viešėjo Atėnuose, kur susitiko su vietos „Panathinaikos“.

Mačas prasidėjo kauniečiams itin sėkmingai ir „Žalgiris“ po pirmosios rungtynių dalies itin užtikrintai pirmavo 42:27, per antrąjį kėlinį praleidę vos 8 taškus. Visgi, po pertraukos viskas apsivertė aukštyn kojomis.

Trečiąjį kėlinį PAO laimėjo 37:16, ketvirtąjį 25:7 ir nupūtė žalgiriečius 89:65. „Žalgiriui“ tai buvo devintasis pralaimėjimas per 21 turą.

Tuo tarpu „Anadolu Efes“ su susitiko su Vitorijos „Baskonia“ ir užfiksavo sezono rezultatyvumo rekordą.

7 taškų persvarą per ketvirtąjį kėlinį išbarstę „Anadolu Efes“ buvo priversti žaisti pratęsimą, kuriame 111:114 nusileido lietuviškajai „Baskonia“. Tai buvo jau 11-oji „Anadolu Efes“ nesėkmė per 21-erias rungtynes.

TOPsport prognozė

Kauniečiai šio vakaro mače bus ryškūs autsaideriai ir TOPsport „Žalgirio“ galimybes vertina vos 20 proc. „Anadolu Efes“ šansai iškovoti pergalę yra vertinami 80 proc.

Prognozuojama, jog kauniečiai nesugebės sustabdyti buvusio žalgiriečio Vasilije Micičiaus bei Willo Clyburno, kai „Žalgirio“ gretose rezultatyvumu turėtų išsiskirti Edgaras Ulanovas.