Didysis futbolas grįžta: kas taps TOP-5 Europos lygų čempionais?

By 2022-08-05 21 kovo, 2023 Lažybų prognozės, Sporto apžvalgos

Po neilgos pertraukos didžiosios futbolo lygos Europoje sugrįžta į aistruolių gyvenimus. Jau šį savaitgalį startuoja Anglijos „Premier“ lyga, Prancūzijos „Lige 1“, Italijos „Serie A“ bei Vokietijos „Bundesliga“, o kitą savaitgalį startuos ir Ispanijos „La Liga“.

Stipriausios nacionalinės futbolo lygos pasaulyje pritraukia milžinišką dėmesį, o TOPsport kviečia apžvelgti kiekvienos lygos prognozes.

FUTBOLO LAŽYBOS

„Premier“ lyga

Stipriausiame Anglijos divizione ir toliau vyrauja dviejų titanų kova. Praėjusį sezoną po įspūdingo sezono triumfavo „Manchester City“, kuri šį sezoną pasipildė dar ir Erlingu Haalandu. Tiesa, „Liverpool“ taip pat atliko ne vieną pakeitimą savo sudėtyje ir mėgins mesti rimtą iššūkį čempionams.

TOPsport prognozuojamas TOP-5:

  1. „Manchester City“
  2. „Liverpool“
  3. „Tottenham Hotspur“
  4. „Chelsea“
  5. „Arsenal“

„Ligue 1“

Prancūzijoje intrigos yra kur kas mažiau ir tai yra dėl akivaizdžių priežasčių. Vasarą Kylianą Mbappe išsaugojusi Paryžiaus „Saint-Germain“ ir toliau disponuos tokiomis žvaigždėmis kaip Neymaras ar Lionelis Messi. TOPsport neturi nė menkiausių abejonių, jog būtent PSG taps Prancūzijos čempionais ir tai padarys be didesnio vargo.

TOPsport prognozuojamas TOP-5:

  1. PSG
  2. „Marseille“
  3. „Olympique Lyonnais“
  4. „AS Monaco“
  5. „Rennes“

„Serie A“

Italijos aukščiausiose pirmenybėse yra laukiama kur kas daugiau intrigos ir čia yra matomas ne vienas realus kandidatas į šalies čempiono vardą. Dėl titulo kovos abu Milano klubai, „Juventus“, „AS Roma“ bei „Napoli“ ekipos, tačiau TOPsport mano, jog favoritė bus kita Milano ekipa, po praėjusių metų „AC Milan“ triumfo.

TOPsport prognozuojamas TOP-5:

  1. „Inter Milan“
  2. „Juventus“
  3. „AC Milan“
  4. „AS Roma“
  5. „Napoli“

„Bundesliga“

Vokietijos aukščiausios lygos batalijos šiek tiek primena situaciją Prancūzijoje. Nepaisant Roberto Lewandowski praradimo, Miuncheno „Bayern“ vis tiek bus pati ryškiausia favoritė šalies čempionate, kuriame pasipriešinti galės nedaugelis.

TOPsport prognozuojamas TOP-5:

  1. „Bayern Munich“
  2. „Borussia Dortmund“
  3. „RB Leipzig“
  4. „Bayer Leverkusen“
  5. „Borussia Monchengladbach“

„La Liga“

Ispanijos čempionate, tradiciškai vyksta trijų žirgų lenktynes, o Madrido „Atletico“, kaip visuomet, yra vertinama prasčiausiai iš didžiojo trejeto. Sustiprėjusi „Barcelona“ mėgins mesti rimtesnį iššūkį praėjusį sezoną siautėjusiam Madrido „Real“ klubui, tačiau TOPsport lažybininkai mano, jog „karališkasis klubas“ apgins savo čempionų vardą.

TOPsport prognozuojamas TOP-5:

  1. „Real Madrid“
  2. „Barclelona“
  3. „Atletico Madrid“
  4. „Sevilla“
  5. „Villarreal“