UEFA Čempionų lyga 2021: PSG – „Manchester City“ prognozė

Jau šį vakarą UEFA Čempionų lygos grupių etape susirems didžiausi šio sezono favoritai: „Manchester City“ ir Paryžiaus „Saint-Germain“ klubai. Žvaigždžių pripildyti ir pinigais besišvaistantys futbolo milžinai Prancūzijos sostinėje mėgins įrodyti savo pajėgumą stebint visam futbolo pasauliui.

PSG – „Manchester City“ tarpusavio susitikimai

PSG ir „Man City“ ekipos tarpusavyje yra žaidusios penkis kartus: keturiskart komandos žaidė Čempionų lygoje ir vieną kartą susirėmė Europos lygoje.

Būtent pirmasis tarpusavio mačas ir vyko antroje pagal pajėgumą Europos lygoje ir tuomet abi komandos išsiskyrė taikiai – 0:0.

2016-aisiais PSG ir „Man City“ susitiko Čempionų lygos ketvirtfinalyje. Mačas Paryžiuje ir vėl pasibaigė taikiai (2:2), tačiau Mančesteryje savo pranašumą įrodė miestiečiai 1:0.

PSG ir „Man City“ susitiko ir praėjusiame sezone, kai jų keliai susidūrė Čempionų lygos pusfinalyje. Pirmajame mače „Man City“ šventė pergalę 2:1, o grįžę namo į Mančesterį iškovojo dar užtikrintesnę pergalę – 2:0.

Per penkis tarpusavio susitikimus dukart komandos išsiskyrė taikiai, o kituose trijuose mačuose triumfavo „Manchester City“.

Čempionų Lygos Lažybos

PSG ir „Man City“ sportinės formos

PSG šį sezoną spėjo sužaisti jau 10 mačų. Sezono starte Prancūzijos milžinas supertaurėje 0:1 nusileido „Lille“ ekipai.

PSG kur kas geriau sekasi šalies pirmenybėse. „Ligue 1“ čempionate PSG per aštuonis mačus iškovojo 8 mačus ir užtikrintai pirmauja turnyrinėje lentelėje.

Vis dėlto, startas Čempionų lygoje nebuvo toks sėkmingas, kuriame PSG sužaidė lygiosiomis su „Brugge“ ekipa 1:1.

Anglijos čempionai šiame sezone sužaidė jau 9 mačus. „Community Shield“ taurės mače „Man City“ taip pat pralaimėjo ir sezoną atidarė nesėkme 0:1 prieš „Leicester“.

„Premier“ lygoje „Man City“ per šešis turus iškovojo keturias pergales, kartą sužaidė lygiosiomis ir kartą pralaimėjo.

Vis dėlto, „Man City“ geriau startavo Čempionų lygoje negu būsimi šio vakaro varžovai. Pepo Guardiola auklėtiniai grupių etapo starte 6:3 susidorojo su „RB Leipzig“ klubu.

TOPsport prognozės PSG – „Man City“ mače

Nepaisant geresnės PSG formos vietinėse pirmenybėse, šį vakarą TOPsport ekspertai favorite laiko „Manchester City“ ekipą.

„Miestiečių“ šansai iškovoti pergalę yra vertinami 40 proc., lygiųjų tikimybė yra vertinama 25 proc., o paryžiečių galimybės – 35 proc.

TOPsport lažybininkai mano, jog šiame mače kris bent 3 įvarčiai ir du iš jų turėtų kristi antroje rungtynių dalyje.

TOPsport ekspertai yra užtikrinti, jog abi komandos sugebės pasižymėti mače bent po vieną kartą.

Kur stebėti gyvai PSG – „Man City“?

Tiesiogiai visą PSG ir „Man City“ mačo eigą galėsite sekti TOPsport Lažybos Gyvai.

Laikas Vieta PSG Koef. Lygiosios Koef. Man City Koef.
22:00 Paryžius, Parc des Princes 3.15 3.60 2.30