Trečias dublis: D. Wilderio laukia dar vienas T. Fury nokautas?

By 2021-10-08 24 kovo, 2023 Lažybų prognozės

Viso bokso pasaulio akys šį savaitgalį krypsta į „T-Mobile“ areną Nevadoje, JAV, kur susikaus vieni geriausių visų laikų sunkiasvorių boksininkų – Tysonas Fury ir Deontay Wilderis.

Pastarasis yra buvęs WBC sunkiasvorių čempionas, kai T. Fury – dabartinis WBC ir „The Ring“ čempionas. T. Fury per karjerą yra dalyvavęs 31-oje kovoje, iškovojo 30 pergalių, iš kurių 21 buvo pasiekta nokautu ir tik vieną kovą pabaigė lygiosiomis.

Tuo tarpu D. Wilderis per 44 kovas iškovojo 42 pergales, 41 kovą užbaigė nokautu, kartą pralaimėjo ir kartą kovą užbaigė lygiosiomis. Abiejų boksininkų nelaimėtos kovos buvo tarpusavayje. Pirmasis jų mačas pasibaigė lygiosiomis, o antrajame T. Fury išrašė pirmąjį pralaimėjimą D. Wilderio karjeroje.

FURY – WILDER LAŽYBOS

Ši kova netgi neturėjo įvykti. T. Fury stovykla laikėsi pozicijos, jog revanšo opcija pasibaigė, kai D. Wilderio stovykla manė priešingai, o visa situacija persikėlė į teismą. T. Fury stovykla netgi pradėjo ruoštis kovai su vienu populiariausių pasaulio boksininkų Anthony Joshua, tačiau teismas nusprendė, jog T. Fury bus priverstas dar kartą kovoti su D. Wilderiu.

Šioje kovoje bus kovojama tiek dėl WBC, tiek dėl „The Ring“ sunkiasvorių titulų.

TOPsport lažybininkai nemano, jog T. Fury kils problemų ir šį kartą su amerikiečiu. Brito galimybės yra vertinamos 70 proc., kai D. Wilderio – 30 proc.

Prognozuojama, jog kovoje prireiks daugiau negu 7 raundų. Iš viso kova gali trukti 12 raundų, jeigu nugalėtojas nepaaiškės ir per juos, kovos nugalėtoją išrinks teisėjai.