TOPsport – naujas ir inovatyvus „Twain Sport“

By 2022-08-09 Lažybos

Lietuviškoje lažybų bendrovėje TOPsport sporto aistruoliai galės mėgautis ir nauju, lietuvių sukurtu inovatyviu krepšiniu „Twain Sport“.

T-Basket“ krepšinio žaidimo sezonas prasidėjo rugpjūtį, o jame varžosi 33 atletai. „Twain Sport“ yra tarsi kompiuterinis žaidimas, kuriame varžosi realūs sportininkai. Aikštelėje, kuri yra su robotizuota technika, rungtynės vyks kiekvieną dieną ištisus metus, vyks tiesioginės transliacijos.

Vienos „Twain Sport“ rungtynės truks vos 60 sekundžių, kai du sportininkai unikalioje aikštėje, su dviem krepšiais, varžysis, kuris surinks daugiau taškų. Kiekvienas sportininkas turės penkias pozicijas iš kurių atliks metimus, tačiau jas atsitiktine tvarka parinks kompiuteris. Taip pat, sportininkas nežinos, kokios vertės metimas tai yra, kadangi kompiuteris atsitiktinai parinks ar tai 1, 2 ar 3 taškų metimas.

Sportininkai nežino ir esamo rezultato, o jį sužino tik pasibaigus mačui. Per dieną iš viso vyks 14 turnyrų, kurių vienas truks valandą. Kiekviename turnyre aštuoni žaidėjai yra suskirstyti į dvi grupes po keturis. Į pusfinalius patenka po du geriausius metikus. Pusfinaliai ir finalas vyksta iki vienos pergalės.

Mačui pasibaigus esant lygiam rezultatui, laimi tas, kuris atakavo geresniu pataikymo procentu. Jeigu ir procentas yra vienodas, laimi tas, kuris turi geresnį reitingą.