Tiesioginės sporto transliacijos – TOPsport puslapyje

By 2019-06-14 29 liepos, 2019 Lažybos

Ar žinojote, kad TOPsport lažybų puslapyje galite ne tik užsiimti sporto statymais, tačiau taip pat stebėti ir tiesiogines sporto transliacijas? TOPsport lažybų puslapyje galite stebėti net devynias skirtingas sporto šakas ir net gi tokias lygas kaip Eurolyga, Italijos Serie A, US Open ar NHL.

Norėdami stebėti aukščiausio lygio kovas tiesiogiai TOPsport, Jums reikia būti prisijungus prie savo paskyros ir TOPsport sąskaitoje turėti bent vieną centą. Jeigu šie žingsniai jau yra atlikti, tuomet Jums belieka eiti į Lažybos gyvai + TV.

Čia galite rinktis iš visų rungtynių, kurios yra transliuojamos šiuo metu ir jas galima stebėti tiesiogiai.

Paieškoje galite įvesti savo mėgstamos komandos arba lygos, kurią sekate, pavadinimą ir pamatyti ne tik, kas yra rodoma šiuo metu, tačiau artimiausią tvarkaraštį rungtynių, kurios bus transliuojamos.

Sužinoti, kokios rungtynės bus transliuojamos, Jūs galite pamatyti ir pagrindiniame lažybų puslapyje, tik turite pasirinkti TV Gyvai kategoriją. Čia rasite visas artimiausias rungtynes, kurios bus rodomos gyvai TOPsport puslapyje.

Taip pat tikrinant ir įprastus statymus, galite pamatyti, kurios rungtynės bus transliuojamos. Prie tokių mačų yra atvaizduoti televizorių paveikslėliai, kurie ir leidžia Jums suprasti, kad tą susirėmimą bus galime stebėti tiesiogiai TOPsport puslapyje.

TOPsport puslapyje galite stebėti tokias futbolo lygas, kaip Anglijos FA taurė, Italijos Seria A bei Italijos taurė, Prancūzijos taurė, Kinijos, Danijos, Belgijos, Čekijos, Olandijos, Lenkijos, Baltarusijos, Švedijos, Škotijos ir JAV aukščiausias futbolo lygas. Taip pat galite stebėti ir nacionalinių rinktinių atrankos rungtynes bei draugiškus mačus.

Teniso gerbėjai turės progą stebėti tokius įvykius, kaip US Open, Roland Garros ar didžiausius ATP turnyrus.

TOPsport taip pat parūpina, kad būtų transliuojamos tokios lygos, kaip Eurolyga, Europos taurė, Ispanijos, Italijos, Prancūzijos, Islandijos ir Filipinų aukščiausios lygos.

TOPsport išvysti galima ir NHL kovas, didžiausius snukerio, badmintono turnyrus, Italijos tinklinio aukščiausią lygą, Vokietijos, Danijos ir Europos rankinio lygas bei Azijos kriketo lygą.

Išbandykite Lažybos gyvai + TV, kur galite ne tik statyti už savo mėgstamą komandą, tačiau ir stebėti jos pasirodymą!