Sporto pasaulio akys krypsta į Los Andželą: „Super Bowl“ susitinka „Rams“ ir „Bengals“

By 2022-02-11 24 kovo, 2023 Lažybų prognozės, Sporto apžvalgos

Po ilgo, alinančio ir intriguojančio sezono visi amerikietiškojo futbolo fanai su nekantrumu laukia sekmadienio nakties. Būtent šį savaitgalį NFL serviruoja vieną didžiausių sporto renginių pasaulyje – „Super Bowl“ finalą.

Jame susitiks AFC čempionė Sinsinačio „Bengals“ bei NFC čempionė ir namuose rungtyniausianti Los Andželo „Rams“.

SUPER BOWL STATYMAI

Abi ekipos atkrintamąsias pradėjo nuo pirmojo raundo ir įveikė itin stiprias komandas. „Bengals“ konferencijos finale įveikė NFL favoritę su Patricku Mahomesu priešaky Kanzaso „Chiefs“.

Tuo tarpu „Rams“ antrajame atkrintamųjų etape įveikė Tampos „Buccaneers“ ekipą ir taip užbaigė legendinio Tomo Brady karjerą.

Įdomu tai, kad „Bengals“ įžaidėjas Joe Burrowas ir „Rams“ įžaidėjas Matthew Stafforda yra antroji įžaidėjų pora, kuri buvo pašaukta pirmuoju NFL naujokų biržos šaukimu ir susitiks „Super Bowl“.

Įdomu tai, kad vos 2020-aisiais NFL debiutavęs J. Burrowas yra greičiausiai „Super Bowl“ debiutuosiantis pirmasis šaukimas istorijoje. Tuo tarpu M. Staffordas NFL naujokų biržoje pašauktas 2009-aisiais, yra ilgiausiai užtrukęs pasiekti „Super Bowl“ pirmasis šaukimas iš įžaidėjų, kuriems pavyko žaisti „Super Bowl“.

TOPsport lažybininkai mano, kad Los Andžele švęs šeimininkai ir M. Staffordas su „Rams“ ekipa. Tokią tikimybę ekspertai vertina 65 proc., kai „Bengals“ galimybė triumfuoti „Super Bowl“ yra vertinama 35 proc.