R. Berankiui pirmajame „US Open“ etape prognozuojama užtikrinta pergalė

By 2020-08-31 Sporto apžvalgos

Ričardas Berankis į „US Open“ turnyrą atvyko nusiteikęs itin rimtai. Prieš pat turnyro pradžią tik po itin atkaklios kovos pirmajai pasaulio raketei Novakui Djokovičiui nusileidęs R. Berankis jau šį vakarą pradės savo kelią didžiojo kirčio turnyre.

Pirmajame etape geriausias Lietuvos tenisininkas susitiks su 132-ąja pasaulio rakete Federico Gaio. 28-erių italas labiau išsiskiria žaidimu ant grunto ir būtent jam propaguojamas greitas R. Berankio žaidimas itin netinka. Lėtesnį žaidimą mėgstantis F. Gaio į „US Open“ turnyrą prasibrovė kaip paskutinis turnyro žaidėjas.

Tiesa, R. Berankiui praeityje yra tekę žaisti prieš italą, tačiau tąkart stipresnis buvo varžovas. Tenisininkai vienintelį kartą karjeroje susitiko 2015-aisiais Vokietijoje ir tuomet pergalę šventė F. Gaio 3:6, 6:4, 6:3.

Šį kartą mačo baigtis yra prognozuojama visiškai kitokia. TOPsport lažybininkai R. Berankio galimybes žengti į antrąjį „US  Open“ etapą vertina net 75 proc., kai F. Gaio – 25 proc. TOPsport ekspertai abejoja, kad mače prireiks lemiamo penktojo seto ir netgi prognozuoja, kad  gali neprireikti ir ketvirtojo. Lažybininkai prognozuoja R. Berankio triumfą 3:0.

Tuo tarpu pirmajame sete TOPsport ekspertai lietuviui prognozuoja pergalę 6:4.

O, Dangau! SPORTAS laidos vedėjų viso turnyro apžvalgą, R. Berankio šansus ir dar daugiau galite matyti čia: