Prasidėjus futbolo sezonui – įspūdingas lažybų mėgėjo laimėjimas

By 2019-08-20 Lažybos

Dar net nespėjus įsibėgėti futbolo sezonui, TOPsport jau užfiksavo įspūdingo dydžio laimėjimą. Vienas TOPsport klientas pasirinko net 13 skirtingų įvykių, iš kurių septyni buvo futbolo, o šeši teniso. Tiesa, du teniso statymai buvo grąžinti.

Lažybų mėgėjas pasirinko „Premier“ lygos, „La Liga“ bei „Bundesliga“ pirmenybių futbolo mačus, o teniso susitikimus pasirinko iš „Cordenons“, „Winston Salem“, „Concord“ ir „New York – Bronx“ turnyrų.

20 eurų TOPsport pastatyti nusprendęs sporto aistruolis pasirinko įvykius, kurie sudarė net 172,99 koeficientą, o tai atnešė jam įspūdingą 3459,80 eurų laimėjimą.

Sporto aistruolis spėjo, kad „Liverpool“ įveiks „Southampton“ ekipą (2:1), kad „Bournemouth“ įmuš bent vieną įvartį (įmušė 2), kad „Wolverhampton“ įmuš mažiau negu 1,5 įvarčio (įmušė 1) ir kad „Chelsea“ ir „Leicester City“ komandų rungtynėse abi ekipos pasižymės įvarčiais (1:1). Ispanijoje futbolo aistruolis spėjo, kad Madrido „Real“ įveiks „Celta de Vigo“ (3:1), o Vokietijoje spėjo jog „Fortuna Dusseldorf“ įmuš bent vieną įvartį (įmušė 3), o „RB Leipzig“ įveiks Berlyno „Union“ (4:0).

Iš teniso pasaulio sporto mėgėjas spėjo, kad Jeremy Jahnas įveiks Marcusą Erikssoną, Bjornas Fratangelo įveiks Jurgeną Melzerį, Viktorija Golubic įveiks Astra Sharma, o Caroline Dolehide įveiks Anną Li.