Po tragiško lietuvių pasirodymo – dar prastesnės prognozės prieš Bulgariją

By 2021-09-03 24 kovo, 2023 Lažybos, Sporto apžvalgos

Nuotolinis, koronavirusu sergančio Valdo Ivanausko debiutas, stovint už Lietuvos rinktinės vairo itin apkarto. Atrankoje į pasaulio čempionatą Lietuvos rinktinė liko be taškų po pralaimėjimo Šiaurės Airijai 1:4

Svečiai iš Britų salyno paskutinį kartą keturis įvarčius įmušė prieš penkerius metus – 2016-aisiais. Tuomet Šiaurės Airija susitvarkė su Azerbaidžano rinktine.

Lietuvos rinktinės šį kartą laukia dar nuožmesnis varžovas – Bulgarija. Būsimi lietuvių varžovai C grupės autsaiderius priims po 1:1 lygiųjų su Europos čempione, Italijos rinktine. Prieš tai bulgarai 0:0 sužaidė su airiais, tačiau atranką pradėjo pralaimėjimais šveicarams (1:3) ir italams (0:2).

Lietuvos rinktinė šiuo metu skaičiuoja jau septynis pralaimėjimus iš eilės ir per šią atkarpą įmušė du įvarčius ir praleido net 19.

Patys bulgarai rungtynių nėra laimėję jau devynis susitikimus iš eilės, tačiau per juos pasiekė keturias lygiąsias ir pralaimėjo penkiskart.

Lietuvos rinktinės galimybės iškovoti pergalę prieš Šiaurės Airiją buvo vertinamos 20 proc. Šį kartą TOPsport ekspertai lietuvių šansus vertina dar prasčiau. Lietuvių šansai iškovoti pergalę yra vertinami 10 proc., lygiųjų tikimybė 20 proc., o Bulgarijos šansai įsirašyti tris taškus – 70 proc.