Netikėtas Argentinos triumfas pasaulio čempionato finale sporto mėgėjui padovanotų rekordinį laimėjimą

By 2019-09-14 Lažybos

39-erių Luiso Scola vedama Argentina nutildė visus kritikus. Pietų Amerikos atstovai ketvirtfinalyje nukovė bene stipriausią „ant popieriaus“ čempionato komandą Serbiją, o pusfinalyje parklupdė Prancūzijos krepšininkus, kurie prieš tai susitvarkė su JAV rinktine.

Argentinos rinktinė turi galimybę pakartoti tai, ką padarė pačiame pirmame pasaulio krepšinio čempionate – kelti trofėjų virš savo galvų. 1950-aisiais iškovotas Argentinos titulas iki šiol yra vienintelis pasaulio čempionato trofėjus parvežtas į Argentiną. Tiesa, 1950-aisiais trofėjaus vežti niekur nereikėjo, nes čempionatas vyko Argentinoje.

Argentinos rinktine finale teks kautis su Ispanijos rinktine, kuri pasaulio čempionate triumfavo prieš 13 metų. Tai jie padarė Japonijoje vykusiose pirmenybėse. TOPsport lažybininkai favoritais finale ir mato ispanus, kurių šansus triumfuoti vertina 65proc.

Vis dėlto, Argentina jau ne kartą paneigė ekspertų prognozes ir mėgins tą padaryti finale. Būtent to itin laukia vienas sporto mėgėjas, kuris Argentinos rinktinės triumfu patikėjo dar prieš prasidedant čempionatui.

Tuomet Argentinos rinktinė net nebuvo matoma tarp aštuonių stipriausių pasaulio čempionato komandų, tačiau sporto mėgėjui abejonių tai nesukėlė. Kaunietis TOPsport nusprendė pastatyti net 500 eurų, kad Argentina taps pasaulio čempionais, o jeigu taip ir nutiks, jo lauks net 50,5 tūkst. eurų laimėjimas.

Tai būtų rekordinis laimėjimas TOPsport bendrovėje šio čempionato metu.

Negana to, be kauniečio buvo dar keletas sporto aistruolių, kurie patikėjo Argentinos triumfu, tačiau jų statymai buvo mažesni. Du sporto aistruoliai laimėtų po 10,1 tūkst. eurų ir dar keletas kiek mažesnes sumas.

Nors Ispanijos triumfu dar prieš čempionatą tikėjo ne vienas aistruolis, tačiau ispanai buvo laikomi vieni favoritų dar prieš prasidedant pirmenybėms ir jų šansai buvo vertinami itin gerai.