NBA Visų Žvaigždžių savaitgalis: intriga snaiperių konkurse, abejones keliantys dėjimai ir D. Sabonio šansai

By 2021-03-04 6 balandžio, 2021 Lažybos, Sporto apžvalgos

Jau šią savaitę įvyks daug abejonių sukėlęs NBA Visų Žvaigždžių savaitgalis. Nors fanai ir net patys krepšininkai nebuvo visiškai užtikrinti dėl Visų Žvaigždžių savaitgalio, lygos komisaras Adamas Silveris nusprendė, jog didžiausios NBA žvaigždės į Atlantą suvažiuos ir šventė bus surengta.

Tiesa, savaitgalis bus be fanų, o NBA žvaigždės galės susitelkti tik į rungtynes ir vykstančias rungtis.

Visų Žvaigždžių savaitgalyje bus ir vienas ryškus lietuviškas akcentas – Domantas Sabonis. Indianos „Pacers“ lyderis antrus metus iš eilės žais Visų Žvaigždžių rungtynėse ir taip pat lietuvis varžysis įgūdžių konkurse. D. Sabonis įgūdžių konkurse varžėsi ir praėjusiais metais, tačiau finale nusileido Majamio „Heat“ aukštaūgiui Bamui Adebayo.

Šį  kartą D. Sabonio varžovais taps Luka Dončičius, Chrisas Paulas, Nikola Vučevičius, Julius Randle‘as bei Robertas Covingtonas. TOPsport ekspertai lietuvį ir vėl mato kaip viena favoritų. Jo galimybes laimėti TOPsport lažybininkai vertina 20 proc. Geriausiai vertinamas L. Dončičius, kuris praėjusiais metais buvo eliminuotas pirmajame raunde bei Chrisas Paulas. Jiems atitinkamai suteikiama 30 proc. ir 25 proc. tikimybės.

TOPsport ryškaus favorito neįvardina ir dėjimų konkurse, kuriame varžysis Obi Toppinas, Anfernee Simmonsas bei Cassiusas Stanley. Geriausiai yra vertinamas Niujorko „Knicks“ aukštaūgis O. Toppinas, kurio šansai laimėti yra vertinami 40 proc. A. Simmonso galimybės vertinamos 33 proc., o D. Sabonio komandos draugo C. Stanley – 27 proc.

Daug dėmesio, kaip ir įprasta, sulaukia snaiperių konkursas, o jame favoritu, be didesnių staigmenų, TOPsport laiko Stepheną Curry. Jo šansai yra vertinami 30 proc. Kiek prasčiau yra vertinamas Visų Žvaigždžių rungtynėse debiutuosiantis Čikagos „Bulls“ lyderis Zachas LaVine‘as. Jo šansai yra vertinami 27 proc. Prie lyderių taip pat priskiriamas ir Donovonas Mitchellas, o jo galimybes TOPsport vertina 23 proc.

Su šia trijule taip pat varžysis ir Devinas Bookeris, Jaylenas Brownas ir Jaysonas Tatumas.