Krepšinio čempionatas – internetu

Taip su nekantrumu sporto aistruolių laukiamas 2019 metų krepšinio čempionatas – šiais metais vyks jau 18–ą kartą. Jis, galima sakyti, pradės naują pasaulio krepšinio gyvavimo erą, nes pirmą kartą šios varžybos nevyks paraleliai su FIFA pasaulio čempionatu. Dar viena naujovė – komandų skaičius padidės iki 32. Savo kandidatūras rengti čempionatą buvo pateikę nemažai šalių, visgi, galiausiai nuspręsta jog 2019 metų krepšinio čempionatas vyks Kinijoje. Galiausiai, ne ką mažiau svarbus etapas aistruoliams – atranka į 2020 metų olimpiadą. Ir sirgaliams – senbuviams, ir neseniai pradėjusiems domėtis krepšiniu kyla klausimas: kur žiūrėti krepšinio čempionatą, kad patirtų pačius ekstremaliausius pojūčius?

Krepšinio čempionatas – internetu

Jeigu jau kuris laikas su nekantrumu laukiate pasaulio krepšinio čempionato, tikriausiai darbus ar visas numanomas išvykas susidėliojote taip, jog niekas netrukdytų mėgautis šiuo įspūdingu  reginiu. Planuodami kur žiūrėti rungtynes, rinkitės apdairiai. Be abejonės, galimybė patirti minimalias išlaidas ir didelį kiekį adrenalino – viliojantis pasirinkimas. Varžybų stebėjimas internete gali patenkinti šį poreikį ir suteikti visišką laisvę. Pasirinkę Jums patogiauisią online stebėjimo metodą, galėsite būti visiškai tikri, jog ne tik neturėsite jokių nenumatytų papildomų išlaidų, bet ir patogiai jausdamiesi (tarsi patys bėgiotumėte krepšinio aikštelėje) žiūrėsite varžybas tik Jums priimtinoje vietoje. Tai gali vykti bet kur – namuose, svečiuose, gamtoje, kelionėje ir kt.

Tiesiog žiūrėkite topsport.lt tinklapyje

Jeigu manote, jog krepšinio varžybų stebėjimas online turi vienintelį pliusą, kurį suteikia interneto tinklapiai, labai klystate. Tinklalapiuose vienu metu gali būti suderinamos net kelios veiklos: varžybų transliacijos stebėjimas, dalyvavimas lažybose ir karščiausių žinių prieinamumas. Taigi… Šauni pramoga mėgautis krepšinio aikštėje verdančiomis aistromis ir tuo pačiu galimybė papildyti savo kišenes – ranka pasiekiama realybė. Tik kyla begalė klausimų: kaip tai padaryti ir kur geriausios sąlygos lažintis? TOPsport lažybų bendrovė yra viena pirmųjų ir bene didžiausia iš visų Lietuvoje veikiančių komandų. Jeigu norite savo akimis pasimėgauti konkrečių krepšinio rungtynių transliacija ir palaikyti tos dienos rungtynių favoritus, rinkitės lažybas gyvai + TV lažybų punktuose. Tuomet turėsite galimybę ir statyti, ir stebėti tiesioginę transliaciją. Jeigu Jums aktualus lažybų klausimas ir domina kur geriausios sąlygos lažintis, prisijunkite topsport.lt lažybų svetainėje. Kai įsitikinsite, kad šios lažybų bendrovės teikiamos transliacijų stebėjimo, lažybų statymo ir visos naujausios informacijos apie čempionato karščiausias naujienas gavimo paslaugos patenkina Jūsų lūkesčius, nedvejodami galėsite susikurti savo paskyrą tinklapyje. Tam prireiks tik el. pašto adreso ir slaptažodžio. Topsport.lt tinklapio registruoti nariai, jau ne pirmus metus besinaudojantys puslapio teikiamomis lažybų galimybėmis, teigia: topsport.lt yra ypatingai racionalus pasirinkimas stebėti sporto pasauliui aktualius įvykius.

Lažybos internetu gyvai

krepsinis internetu gyvai

Norite ne tik pasimėgauti krepšinio rungtynių metu tvyrančiu niekam nepavaldžiu azartu, stebėti savo pamėgtos komandos kovą, bet ir turėti finansinę naudą? Tereikia vieno: statyti už savo mylimą komandą. Topsport.lt tinklapio lažybos gyvai – tai vienas iš patogiausių bei smagiausių, ir, be abejonės, azartiškiausių būdų stebėti varžybas. Nuolat kintantys rezultatai, kartojamos karščiausios kovos akimirkos, komentatorių pastabos ir kitų rungtynių stebėtojų išsakomi komentarai bei nuomonės bus visuomet pasiekiami, be didelių pastangų. Taigi, galima sakyti, kad būdami namuose vieni ir stebėdami rungtynes, nesijausite vieniši, nes turėsite unikalią galimybę dalintis įspūdžiais su kitais bendraminčiais. Sutikite, atlikus statymą, azarto ir, tai kylančių viršun, tai grimztančių žemyn, emocijų patirsite dvigubai daugiau, nei įprastai stebint rungtynes per televizoriaus ekraną. Lažybos internetu yra gana lengvai prieinamos ir kompiuteryje, ir išmaniajame telefone. Tai paprastas ir itin greitas būdas lažintis ir statyti už savo krepšinio favoritus.

Topsport.lt prognozės: pasaulio čempionato favoritai ir Lietuvos rinktinės šansai.

Šių metų rugsėjį Kinijoje susiburs beveik visos didžiausios krepšinio pasaulio žvaigždės vien tam, kad paaiškėtų planetos pirmenybių nugalėtoja. TOPsport nuomone lažybos šiais metais bus ypač aršios. Lietuvos rinktinė H grupėje rungsis su Kanados, Senegalo ir Australijos rinktinėmis. Šios komandos gali pasigirti nemažu krepšinio žvaigždžių būriu, tad Lietuvos sportininkų laukia nelengvas kelias. Iškovoti medaliai išties bus paženklinti sunkiu darbu ir didele tiek fizine, tiek emocine ištverme.
Rugsėjo 1-ąją Lietuvos rinktinė susirungs su Senegalo komanda. Kitas priešininkas – Kanados rinktinė, galiausiai – Australija. Jeigu šis pirmasis etapas Lietuvos rinktinei bus sėkmingas, tikriausiai antrajame etape teks kovoti su Prancūzijos ir Vokietijos rinktinėmis. Tuomet ketvirtfinalyje šios grupės antra komanda iškart susikaus su JAV rinktine. Nors pastaroji šiame čempionate negali pasigirti stipriausiais ir garsiausiais savo šalies žaidėjais, vis tik, JAV laikoma čempionato favorite.

Kaip žinia, dažnai net ir pačios tvirčiausios prognozės verčiasi aukštyn kojomis. Tad TOPsport bendrovės ekspertai neatmeta galimybės, jog JAV rinktinei, kuri lyg ir laikoma absoliučia favorite, gali visas kortas sumaišyti Serbijos rinktinė. 1-5 vietos, krepšinio ekspertų nuomone, galėtų būti pasidalintos tarp JAV, Serbijos, Ispanijos, Graikijos ir Prancūzijos rinktinių.

Tikriausiai smalsu kuri lentelės vieta numatyta Lietuvos rinktinei? Anot ekspertų, visai realu, jog į TOP 10 pateks ir Lietuva. Ypatingai arši konkurencija regima tarp Austrijos, Kanados ir Lietuvos. Pasakyti užtikrintą eiliškumą tarp šių komandų tikriausiai būtų per daug drąsu. Kaip minėta, krepšinio pasaulyje daug ką lemia kartais iš pirmo žvilgsnio atrodančios visai nereikšmingos žaidėjų klaidos ar, atvirkščiai, pasiekimai. Kas žino ar Lietuvos rinktinė turėdama tokią žaidėjų sudėtį, kokia gali pasigirti šiame čempionate, nepakoreguos prognozuojamo favoritų penketuko. Ne paslaptis, jog aktyvus sirgalių palaikymas profesionalius Lietuvos krepšininkus dažnai įkvepia maksimaliam susitelkimui krepšinio aikštelėje, taikliems metimams ir pergalėms.

Sudarykite savo prognozę

Kad ir kaip pasitikime profesionalių ekspertų nuomone, visuomet norisi turėti savo. Ne išimtis ir pasaulio krepšinio čempionatas. Visgi, tikslios ir profesionalios žinios – didelė pagalba, formuojant prognozes apie galimus laimėjimus. Todėl topsport.lt tinklapyje vykstančios lažybos – puiki galimybė ne tik pačiam dalyvauti statymuose, bet ir rinkti detalią informaciją apie varžybų eigą ir tuomet, be abejonės, daryti išvadas ir formuoti savo nuomonę bei prognozes.

Sekdami krepšinio varžybas internetu, pirmieji sužinosite rezultatus. Vadinasi, turėsite pranašumą savo varžybų prognozes paremti tiksliais ir gana greitai atnaujinamais duomenimis bei pačia šviežiausia charakteristika. Topsport.lt tinklapio medija nuolat pildoma naujausiais duomenimis paremtomis lentelėmis, kuriose talpinamos įvairios statistikos. Naudingos  informacijos pasiekiamumas leis įvertinti rezultatus, žaidimo eigą, galimus pasikeitimus ateinančių rungtynių metu ir neabejotinai pagelbės teisingiau formuoti prognozes.

Sėkmingų lažybų strategija

Niekas nepaneigs, jog dalyvavimo lažybose pagrindinis tikslas – laimėti. Pasikliauti vien sėkme šioje srityje išties nepatartina. Didelį vaidmenį lažybų sėkmėje lemia patirtis ir žinios. Ką apie tai sako sėkmingi lažybų dalyviai? Jie teigia, jog pergalingi lažybų statymai remiasi tiksliomis ir detaliomis prognozėmis. Tad galima teigti, jog esminis laimėjimų strategijos faktorius – domėjimasis ne tik galutiniu rezultatu, bet ir žaidimo nuo pradžios iki galo stebėjimas. Reikia nepamiršti ir priežasčių, kurios kartais sukelia gana kardinalius rezultatų pokyčius, analizavimo. Tai leidžia pažinti komandas, jų žaidėjus bei stipriąsias ar silpnąsias jų vietas. Savaime suprantama, išsamus faktų žinojimas leidžia sukurti tikslesnes prognozes.

Tad tikriausiai sutiksite, jog pasyvus krepšinio stebėjimas TV ekranuose nėra pati geriausia išeitis… Visada galima tapti šio unikalaus įvykio sporto pasaulyje dalimi, ir šiais laikais Jūs tam turite puikią galimybę: stebėti čempionatą lažybų punktuose gyvai, atrasti bendraminčių, papildyti kišenes ir išlieti susikaupusias emocijas .