Kovų legenda Eimantas Stanionis kviečia atvykti į Kauną – „UTMA Winter Edition“

By 2022-12-06 Sporto apžvalgos

Gruodžio 8 dieną atnaujintoje Kauno sporto halėje vyksiančio „UTMA Winter Edition“ turnyro organizatoriai skelbia pilną kovų sąrašą ir džiugina ypatinga „Black Friday“ staigmeną visiems kovinio sporto gerbėjams.

UTMA kartu su „TOP SPORT” visus kovinio sporto entuziastus kviečia gruodžio 8d. stebėti MMA ir kikbokso kovas! Turnyro metu visi žiūrovai galės pabendrauti su pasaulio bokso čempionu Eimantu Stanioniu.

Vakaras prasidės nuo „Prelims” turnyro, kuriame keturi svorio kategorijos iki 65 kilogramų kovotojai susigrums dėl didžiojo 1000 eurų piniginio prizo.

Pirmajame pusfinalyje pirštines pagal kikbokso taisykles surems Artūras Brizinskas ir Danas Antanavičius. Šios kovos laimėtojas finale susitiks su antrojo pusfinalio, kuriame susikaus Dovydas Levickis ir Jonas Vasiliauskas, laimėtoju. Pusfinalio kovos vyks pagal 3 raundų po 2 minutes formatą. Finale lauks trijų raundų kova po tris minutes.

Pagrindinę kovų programą su fejerverkais žada pradėti po trijų metų į Lietuvos MMA narvą grįžtantis Raimondas Krilavičius. Svorio kategorijos iki 77 kilogramų kovoje jis susitiks su patyrusiu Nayebu Hezamu iš Alžyro.

Žiūrovai narve pamatys ir pirmajame UTMA turnyre visus gerbėjus savo sugrįžimu į narvą džiuginęs Deividas Danyla. Šįkart svorio kategorijos iki 67 kilogramų kovoje jo laukia itin rimtas išbandymas – Alexis Langeois iš Prancūzijos.

Renginio pertrauka kovinio sporto gerbėjus džiugins įvairiais žaidimais, o tikru desertu taps galimybė pabendrauti su pasaulio bokso čempionu bei UTMA prekinio ženklo ambasadoriumi Eimantu Stanioniu.

Jau ne vieną kartą gerbėjus privertęs nustebti Dovydas „Rimkenzo” Rimkus išpildys savo pažadą – padovanos įspūdingą reginį žengiant į ringą, kuriame jo lauks Lenkijos kikbokso čempionas Kamilis Sojkowskis. Kova vyks svorio kategorijoje iki 77 kilogramų.

Arenoje šviesos priges ir narvo pranešėjas paskelbs: „Jūs to laukėte? Jis – čia!” Po šių žodžių į narvą po trijų metų pertraukos kils Laurynas „Kapitonas Lietuva” Urbonavičius. Svorio kategorijos iki 93 kilogramų MMA kovoje jis susikaus su lenku Arkadiušu Jedraczka.