Eurovizijos startas: Lietuvos šansai, favoritė Ukraina ir „Tik Tok“ žvaigždė

By 2022-05-10 24 kovo, 2023 Lažybų prognozės

Eurovizija ir vėl sugrįžo į Italiją ir jau šį vakarą startuos didžiausias Europos dainų konkursas. Jame išvysime ir Lietuvos atstovę Moniką LIU su daina „Sentimentai“.

Su lietuviška daina ant scenos lipsianti Monika LIU pirmajame pusfinalyje pasirodys trečia. Su Monika pirmajame pusfinalyje varžysis Eurovizijos favoritė Ukraina bei itin gerai vertinamos Graikijos, Olandijos bei Norvegijos atstovai.

EUROVIZIJOS LAŽYBOS

Su lietuviais pusfinalyje varžysis ir kaimyninė Latvija, kai Estija dalyvaus antrajame pusfinalyje. „Sentimentai“ daina nėra vertinama itin gerai ir TOPsport ekspertai mano, jog Monika LIU savo pasirodymą Eurovizijoje užbaigs jau pusfinalyje.

TOPsport lažybininkai Lietuvos šansus žengti į finalą vertina 40 proc., tuo metu tikimybė, kad Monikai nepavyks prasibrauti į finalą, tikimybė yra vertinama 60 proc.

Didžiajame finale TOPsport išskiria tris favorites: Ukrainą, Italiją bei Didžiąją Britaniją. Būtent Ukrainos atstovai Kalush Orchestra su daina „Stefania“ yra patys ryškiausi favoritai. Tuo tarpu šeimininkė Italija yra įvardijama kaip antra realiausia pretendentė laimėti, o trečioje vietoje yra matoma „Tik Tok“ žvaigždę Samą Ryderį išsiuntusi Jungtinė Karalystė.