Eurovizijos nacionalinės atrankos prognozės: „The Roop“ neturi konkurentų

By 2021-02-01 Lažybos

Euroviziją praėjusiais metais sudrebinti galėjusi „The Roop“ grupė, atrodo, tikrai mėgins tai padaryti  iš naujo. Lietuvos Eurovizijos „Pabandom iš naujo“ atranka artėja prie kulminacijos, tačiau kas atstovaus Lietuvai Eurovizijoje lieka vis mažiau ir mažiau abejonių.

Dėl vietos pagrindiniame Eurovizijos dainų konkurse vis dar varžosi šeši skirtingi dalyviai ar grupės. Be praėjusių metų atrankos nugalėtojos „The Roop“, atrankoje taip pat dalyvauja Voldemaras Petersonas, Evita Cololo, „Gebrasy“, Titas ir Benas bei Martyna. Visi dalyviai, išskyrus „The Roop“, dalyvavo atrankoje, kai pastarieji pateko tiesiai į atrankos finalą. Po jo ir paaiškės, kas dalyvaus Eurovizijoje.

Į finalą tiesioginį bilietą gavusi „The Roop“ turėjo dalyvauti Eurovizijoje praėjusiais metais, o TOPsport prognozavo, jog „On Fire“ daina bus viena didžiausių favoričių senojo žemyno dainų konkurse. Vis dėlto, dėl pasaulinės pandemijos Eurovizija neįvyko, o „The Roop“ turi mėginti iš naujo šturmuoti vieną populiariausių konkursų pasaulyje.

Nors praėjusiais metais sėkmė nuo „The Roop“ nusisuko, panašu, jog šiais metais jiems pasirodyti ant pagrindinės Eurovizijos scenos tikrai pavyks. TOPsport lažybininkai net neabejoja, kad būtent jie ir triumfuos nacionalinėje atrankoje. TOPsport ekspertai „The Roop“ šansus laimėti vertina 98 proc., kai kiti penki dalyviai išsidalina likusius 2 proc. Geriausiai iš likusių dalyvių yra vertinami V. Petersonas bei E. Cololo.