Eurolyga 2023: „Žalgiris“ – „Crvena Zvezda“, kur stebėti tiesiogiai?

By 2023-01-20 29 birželio, 2023 Eurolyga, Krepšinis, Lažybų prognozės, Sporto apžvalgos

Kauno „Žalgiris“ šį vakarą susirems su tiesiogine konkurente kovoje dėl vietos TOP-8 Belgrado „Crvena Zvezda“. Priešprieša ne tik aikštelėje, bet ir už aikštelės ribų žada įnirtingą kovą 20-ame Eurolygos ture.

EUROLYGOS LAŽYBOS

Turnyrinė lentelė

Kauno „Žalgirio“ ekipa po 19-os turų žengia net šeštoje turnyrinės lentelės vietoje fiksuodama 11 pergalių ir 8 pralaimėjimus.

Belgrado komanda atsilieka nuo žalgiriečių ir žengia už atkrintamųjų ribų, dešimtoje vietoje, su 10 pergalių ir 9 pralaimėjimais.

„Žalgiris“ pergalės atveju išsilygintu su 4-5 vietas besidalinančiomis Pirėjo „Olympiacos“ bei be „AS Monaco“ ekipomis, kai „Crvena Zvezda“ turi galimybę žengti tarp aštuonių stipriausių Eurolygos komandų.

Komandų lyderiai

„Žalgirio“ gretose iškritus komandos lyderiui Keenanui Evansui lyderio vaidmenį perima Edgaras Ulanovas ir Ignas Brazdeikis. „Žalgirio“ kapitonas šį sezoną renka po 11,5 taško, kai I. Brazdeikis fiksuoja 10,1 taško vidurkį.

Svečių gretose rezultatyviausiai rungtyniauja gynėjas Nemanja Nedovičius renkantis po 14,9 taško, kai argentinietis Luca Vildoza fiksuoja 13,6 taško vidurkį.

TOPsport prognozė

Lietuviška lažybų bendrovė TOPsport prognozuoja, jog žalgiriečiai apgins namų tvirtovę ir revanšuosis „Crvena Zvezda“ ekipai. Kauniečių galimybės iškovoti pergalę vertinamos 60 proc., kai Belgrado komandos galimybės – 40 proc.

Tiesioginė rungtynių transliacija – LRT televozijoje.