Eurolyga 2023: Kauno „Žalgiris“ – Belgrado „Partizan“, kur stebėti tiesiogiai?

By 2023-02-03 29 birželio, 2023 Eurolyga, Krepšinis, Lažybų prognozės, Sporto apžvalgos

Kauno „Žalgirio“ ekipa šį vakarą mėgins nutraukti dviejų pralaimėjimų iš eilės seriją ir sugrįžti į pergalingą kelią namų arenoje, kai priims Belgrado „Partizan“.

EUROLYGOS LAŽYBOS

Pirmasis komandų mačas

Abi komandos susitiko sezono pradžioje, dar penktame ture, spalio pabaigoje Belgrade. Tuomet vietos „Partizan“ apgynė savo tvirtovę ir nukovė kauniečius 87:76.

Kauniečiai itin prastai sužaidė antrąjį kėlinį (14:24), po kurio atsiliko 36:44 ir itin prastai ketvirtąjį (19:27). Intrigą sugrąžinęs „Žalgiris“ taip ir nesugebėjo perlaužti rungtynių į savo pusę.

Tuomet Kazio Maksyvčio auklėtiniai neturėjo juokių priešnuodžių prieš Keviną Punterį, surinkusį 26 taškus. Jis pataikė 7 dvitaškius, 3 tritaškius ir tapo rezultatyviausiu rungtynių žaidėjų.

Kauniečių negelbėjo ir puikiai žaidęs Keenanas Evansas su 16 taškų ir 9 rezultatyviais perdavimais. Jam puikiai talkino 11 taškų surinkęs Rolandas Šmitas, Ignas Brazdeikis pridėjo 10.

Paskutinis mačas

„Žalgiris“ dvigubą savaitę pradėjo išvykoje pas Eurolygos čempionus. Kauniečiams pavyko laikytis rungtynėse, tačiau pabaigoje vis tiek buvo nusileista 70:80 Stambulo „Anadolu Efes“.

„Žalgirio“ rungtynių šviesuliu tapo Ignas Brazdeikis, kuriam pavyko pelnyti net 25 taškus ir surinkti 23 naudingumo balus. Kauniečių lyderiui pavyko pataikyti 6 iš 10 dvitaškių ir 4 tritaškius iš 5. Tai buvo rezultatyviausios Iggy rungtynės Eurolygoje.

„Partizan“ ekipa į Kauną atvyko visai kitomis nuotaikomis, kadangi namuose be pasigailėjimo 91:72 susidorojo su Vilerbano ASVEL.

„Partizan“ gretose, kaip ir įprastai, spindėjo K. Punteris, surinkęs 22 taškus.

TOPsport prognozė

TOPsport ekspertai tiki, jog šį vakarą žalgiriečiams pavyks nutraukti pralaimėjimų seriją ir šeimininkų šansus iškovoti pergalę vertina 55 proc, kai „Partizan“ galimybės vertinamos – 45 proc.

TOPsport prognozuoja, kad kauneičių gretose rezultatyviausiai žais Edgaras Ulanovas bei I. Brazdeikis.