Eurolyga 2022: „Žalgiris“ – „Bayern“ apžvalga

By 2022-12-23 29 birželio, 2023 Eurolyga, Krepšinis, Lažybų prognozės, Sporto apžvalgos

Kauno „Žalgirio“ ekipa šventiniu laikotarpiu namuose priims svečius iš Vokietijos – Miuncheno „Bayern“ ekipą. Atkrintamųjų traukinį besivaikantys daugkartiniai Lietuvos čempionai mėgins neleisti priartėti bavarams arčiau jų turnyrinėje lentelėje.

EUROLYGOS LAŽYBOS

Turnyrinė lentelė

Kauniečiai šiuo metu žengia 10-oje vietoje, tačiau pergalės atveju laimėjimais susilygintų su 7-8 vietas besidalinančiomis Tel Avivo „Maccabi“ bei Belgrado „Crvena Zvezda“ ekipomis. Žalgiriečiai per 14 turų yra iškovoję 7 pergales ir patyrę 7 pralaimėjimus.

„Žalgiris“ praėjusią savaitę atsitiesė po trijų iš eilės patirtų pralaimėjimų, kai namuose 81:72 patiesė Madrido „Real“ ekipą.

„Bayern“ sezonas kol kas klostosi kiek sudėtingiau. Miuncheno ekipa per 14 turų savo sąskaitoje turi 5 perglaes ir žengia tik 16-oje vietoje.

Miuncheno ekipa praėjusią savaitę nutraukė dviejų iš eilės pralaimėtų rungtynių seriją, kai rezultatyviose rungtynėse 97:92 palaužė „Valencia“ klubą.

TOPsport prognozės

TOPsport lažybininkai mano, jog šį vakarą antrąją pergalę iš eilės įsirašys „Žalgiris“. Šeimininkų šansai yra vertinami net 70 proc., kai bavarų – 30 proc.

Prognozuojama, jog rezultatyviausiai „Žalgirio“ gretose rungtyniaus Keenanas Evansas, o „Bayern“ į priekį ves Winstonas Cassiusas. Po ligos į Eurolygos kovas sugrįžtantis Ignas Brazdeikis, prognozuojama, dviženklės taškų ribos nepasieks.