Eurolyga 2022: „Partizan“ – „Žalgiris“ apžvalga

By 2022-10-27 21 kovo, 2023 Lažybų prognozės, Sporto apžvalgos

Kauno „Žalgirio“ ekipa šį vakarą Belgrado pragare mėgins iškovoti jau trečiąją pergalę iš eilės prieš vietos „Partizan“.

Belgrado ekipa tuo tarpu mėgins iškovoti antrąją iš eilės bei antrąją šio sezono pergalę Eurolygoje.

EUROLYGOS LAŽYBOS

Pirmieji keturi turai

Kauniečiai sezoną pradėjo skaudžiomis nesėkmėmis prieš Tel Avivo „Maccabi“ 83:84 bei Pirėjo „Olympiacos“ 80:90. Visgi, praėjusi, dviguba savaitė „Žalgiriui“ buvo stebuklinga.

Sezonas namuose buvo atidarytas dramatiška 68:65 pergale prieš Bolonijos „Virtus“, kurią išplėšė Ignas Brazdeikis, o po dviejų dienų ant menčių buvo paguldyta ir Šarūno Jasikevičiaus kariauna iš Barselonos 73:72.

„Partizan“ sezoną pradėjo su siaubinga gynyba ir išvykose 84:100 nusileido Berlyno ALBA, o po savaitės 96:103 pralaimėjo ir Vitorijos „Baskonia“.

Dvigubą savaitę serbai pradėjo namuose ir 75:80 nusileido Milano „Armani“, tačiau pirmąją pergalę iškovojo nupūsdama „Virtus“ 90:62.

Komandų lyderiai

Žjelko Obradoviaičuas vadovaujamoje „Partizan“ ekipoje lyderių netrūksta. Rezultatyviausias komandos žaidėjas yra buvęs žalgirietis Zachas LeDay renkantis po 15,8 taško ir atkovojantis po 6,2 kamuolio.

Jam puikiai talkina po 14 taškų renkantis Kevinas Punteris bei 13,5 taško ir 8,8 atkovoto kamuolio pridedantis Mathias Lessortas.

Žalgiriečių gretose pirmaisiais smuikais griežia Keenanas Evansas renkantis 14,5 taško bei 12,2 pridendantis Ignas Brazdeikis. Puikiai komandoje atrodo ir Rolandsas Šmitsas su 11,8 taško ir 6 atkovotais kamuoliais.

TOPsport prognozė

TOPsport lažybininkai mano, jog kauniečių pergalių serija šį vakarą nutruks, o Belgrade pergalę švęs šeimininkai. „Partizan“ ekipos šansai yra vertinami 70 proc., kai „Žalgirio“ komandos galimybės yra įvertintos 30 proc.

TOPsport mano, kad šiame mače siautės amerikiečiai ir rezultatyviausiai rungtyniaus K. Punteris, Z. LeDay bei K. Evansas.