Eurolyga 2021: „Panathinaikos“ – „Žalgiris“ apžvalga

By 2021-12-30 24 kovo, 2023 Lažybų prognozės

Kauno „Žalgiris“ šį vakarą Atėnuose mes iššūkį vietos „Panathinaikos“, kuri ir padovanojo pirmąją pergalę kauniečiams šiame Eurolygos sezone.

Antrąjį ratą pradedančios „Žalgiris“ ir „Panathinaikos“ ekipos yra turnyrinės lentelės kaimynės pačiame dugne, tačiau po šio vakaro rungtynių komandos gali apsikeisti pozicijomis.

EUROLYGOS LAŽYBOS

Pirmojo rato rungtynės

„Žalgiris“ ir „Panathinaikos“ susitiko 10-ajame ture. Tuo metu kauniečiai buvo pralaimėję visus devynis susitikimus, kai PAO iki tol laiko buvo laimėjusi du kartus.

Kaune vykęs susitikimas buvo stebimas 6383 žiūrovų. „Žalgiris“ jau po pirmojo kėlinio įgijo 8 taškų persvarą, o didžiausias skirtumas tarp komandų siekė 14 taškų. Kauniečiai 34:20 pirmavo antrojo kėlinio pirmoje pusėje.

Vis dėlto, svečiai iš Atėnų buvo priartėję prie kauniečių ketvirtojo kėlinio viduryje, kai savo deficitą sumažino iki 2 taškų – 65:67. Vis dėlto, kauniečiai sugebėjo atsilaikyti ir rungtynes užbaigti atkarpa 9:4 bei įsirašyti pirmąją pergalę sezone.

Komandų situacija Eurolygoje

„Žalgiris“ per 16 turų savo sąskaitoje turi vos 3 pergales ir 13 pralaimėjimų, tačiau „Panathinaikos“ negali pasigirti geresne situacija – 4 pergalės ir 13 pralaimėjimų.

Jeigu šį vakarą kauniečiams pavyktų iškovoti pergalę, jie pasivytų Atėnų klubą pergalių skaičiumi, o tarpusavio dvikovoje būtų triumfavę abu kartus.

Kauniečiai šiuo metu fiksuoja trijų pralaimėjimų iš eilės seriją, toki pačią, kaip ir „Panathinaikos“. Abi ekipos per paskutinius penkis mačus yra laimėjusios po kartą. PAO įveikė Berlyno ALBA 82:67, kai „Žalgiris“ – 71:68 palaužė Vitorijos „Baskonia“.

TOPsport prognozės

Kauniečiai šį vakarą yra laikomi nežymiais favoritais ir TOPsport „Žalgirio“ šansus vertina 53 proc., kai „Panathinaikos“ – 47 proc.

Prognozuojama, jog „Žalgirio“ gretose rezultatyviausiai rungtyniaus Joshas Nebo, kai „Panathinaikos“ – Darylas Maconas.