Eurobasket 2022: Lietuva – Vokietija (apžvalga, prognozė, kur stebėti tiesiogiai?)

FIBA Europos krepšinio čempionatas startuoja rugsėjo 1-ąją dieną ir truks kiek daugiau negu dvi savaites – iki rugsėjo 18-osios.

Europos čempionate, kuris vyks Čekijoje, Gruzijoje, Italijoje ir Vokietijoje, varžysis 24 komandos. Pirmajame etape visos komandos yra suskirstytos į keturias grupes po šešerias komandas. Iš kiekvienos grupės į kitą etapą pateks po keturias valstybes.

Atkrintamosios prasidės nuo aštuntfinalio etapo. Aštuntfinalyje bus sužaisti aštuoni mačai, po to ketvirtfinalyje – keturi, pusfinalyje – du ir tada lauks didysis finalas.

Lietuvos rinktinė čempionatą pradės B grupėje, kurioje varžysis su Prancūzija, Slovėnija, Vokietija, Vengrija bei Bosnija ir Hercregovina.

TOPsport kviečia jus apžvelgti kiekvienas Lietuvos rinktinės rungtynes.

EUROBASKET LAŽYBOS

Lietuva – Vokietija (apžvalga, prognozė, kur stebėti tiesiogiai?)

Komandų susitikimai

Lietuvos ir Vokietijos rinktinės pastarąjį dešimtmetį susutiko vos vieną kartą, 2017-aisiais. Tuomet, Europos čempionate, grupių etape, lietuvai triumfavo 89:72.

Lietuvius į priekį varė Jonas Valančiūnas su 27 taškais ir 15 atkovotų kamuolių bei 15 taškų pelnęs Donatas Motiejūnas. Vokiečiams Denisas Shroderis surinko 26 taškus.

Lietuva ir Vokietija nuo 1995-ųjų, kuomet susitiko pirmą kartą, žaidė kartu aštuonis kartus ir visus kartus laimėjo lietuviai.

 

Kaip atlikti statymus?

Lietuvos ir Vokietijos rinktinių visus statymus bus galima rasti internetinėje TOPsport svetainėje. Ten išsirinkę norimą statymą ir pasirinkę norimą baigtį pamatysite savo pasirinkimą lažybų kortelėje. Įvedę norimą statymo sumą, patvirtinsite statymą ir statymas bus atliktas.

Eurobasket 2022 Lietuvos ir Vokietijos prognozės

Lietuvos rinktinė B grupėje yra laikoma trečia stipriausia jos komanda. TOPsport lažybininkai prognozuoja, jog Lietuva būtent ir finišuose trečioje grupės vietoje. Pačiame čempionate mūsų šalies rinktinei yra prognozuojama šeštoji vieta, o jog lietuviai iškovos medalius yra suteikiama tik 15 proc. tikimybė.

Vokietijos rinktinė B grupėje atsidūrė nepavydėtinoje situacijoje. Patekę į grupę su dėl medalių kovosiančiomis Slovėnijos, Prancūzijos ir Lietuvos rinktinėmis, Vokietija yra laikoma tik kaip ketvirta grupės komanda.  Nors TOPsport prognozuoja, kad Vokietija ištrūks iš B grupės, tačiau abejojama jų šansais peržengti aštuntfinalio barjerą, kadangi jame, pagal prognozes, lauktų Ispanijos rinktinė. 

Lietuva – Vokietija tiesiogiai

Kur stebėti Lietuvos ir Vokietijos rungtynes tiesiogiai? Be televizijos rungtynes galima stebėti TOPsport lažybų punktuose ir kazino automatų salonuose, kur bus rodomi visi Lietuvos rinktinės mačai.

Data Laikas Vieta Pirma komanda Antra komanda Eurobasket tiesiogiai
2022-09-04 15:30 Kelnas, Vokietija Lietuva Vokietija Lietuva – Vokietija (GYVAI)