Eurobasket 2022: Lietuva – Bosnija ir Hercegovina (apžvalga, prognozė, kur stebėti tiesiogiai?)

FIBA Europos krepšinio čempionatas startuoja rugsėjo 1-ąją dieną ir truks kiek daugiau negu dvi savaites – iki rugsėjo 18-osios.

Europos čempionate, kuris vyks Čekijoje, Gruzijoje, Italijoje ir Vokietijoje, varžysis 24 komandos. Pirmajame etape visos komandos yra suskirstytos į keturias grupes po šešerias komandas. Iš kiekvienos grupės į kitą etapą pateks po keturias valstybes.

Atkrintamosios prasidės nuo aštuntfinalio etapo. Aštuntfinalyje bus sužaisti aštuoni mačai, po to ketvirtfinalyje – keturi, pusfinalyje – du ir tada lauks didysis finalas.

Lietuvos rinktinė čempionatą pradės B grupėje, kurioje varžysis su Prancūzija, Slovėnija, Vokietija, Vengrija bei Bosnija ir Hercregovina.

TOPsport kviečia jus apžvelgti kiekvienas Lietuvos rinktinės rungtynes.

EUROBASKET LAŽYBOS

Lietuva – Bosnija ir Hercegovina (apžvalga, prognozė, kur stebėti tiesiogiai?)

Komandų susitikimai

Lietuviai ir bosniai buvo susitikę per istoriją vis keturis kartus. Dukart šiais metais ir dukart 2013-aisiais. 

Pirmasis komandų susitikimas vyko draugiškame Akropolio turnyre, kuriame lietuviai triumfavo 94:73. Tais pačiais metais komandos susitiko ir Europos čempionate, o jame netikėtą pergalę pasiekė bosniai – 78:72. 

Šiais metais rinktinės kovojo pasaulio čempionato atrankoje. Tuomet lietuviai iškovojo dvi pergales: 78:77 ir 77:56. 

 

Kaip atlikti statymus?

Lietuvos ir Bosnijos ir Hercegovinos rinktinių visus statymus bus galima rasti internetinėje TOPsport svetainėje. Ten išsirinkę norimą statymą ir pasirinkę norimą baigtį pamatysite savo pasirinkimą lažybų kortelėje. Įvedę norimą statymo sumą, patvirtinsite statymą ir statymas bus atliktas.

Eurobasket 2022 Lietuvos ir Bosnijos ir Hercegovinos prognozės

Lietuvos rinktinė B grupėje yra laikoma trečia stipriausia jos komanda. TOPsport lažybininkai prognozuoja, jog Lietuva būtent ir finišuose trečioje grupės vietoje. Pačiame čempionate mūsų šalies rinktinei yra prognozuojama šeštoji vieta, o jog lietuviai iškovos medalius yra suteikiama tik 15 proc. tikimybė.

Bosniai, patekę į B grupę galėjo tik susitimti už galvų. Jiems teks kovoti su dėl medalių kovojančiais slovėnais, prancūzais ir lietuviais bei šeimininkais vokiečiais. TOPsport bosnių šansus ištrūkti iš B grupės vertina vos 2 proc. 

Lietuva – Bosnija ir Hercegovina tiesiogiai

Kur stebėti Lietuvos ir Bosnijos ir Hercegovinos rungtynes tiesiogiai? Be televizijos rungtynes galima stebėti TOPsport lažybų punktuose ir kazino automatų salonuose, kur bus rodomi visi Lietuvos rinktinės mačai.

Data Laikas Vieta Pirma komanda Antra komanda Eurobasket tiesiogiai
2022-09-07 15:30 Kelnas, Vokietija Lietuva Bosnija ir Hercegovina Lietuva – Bosnija ir Hercegovina (GYVAI)