E. Stanionis tapo „TOP SPORT“ ambasadoriumi

By 2022-11-05 Sporto apžvalgos

Eimantas Stanionis turi generalinį remėją. Lietuviška azartinių lošimų bendrovė „TOP SPORT“ pradeda bendradarbiavimą su pasaulio bokso čempionu E.Stanioniu. 28-erių kaunietis tapo „TOP SPORT“ ambasadoriumi.

„TOP SPORT“ generalinis direktorius Gintaras Staniulis kalbėjo apie svarbą padėti pasaulio čempionui bei šlovingus bokso laikus Lietuvoje.

„Mes dažniausiai remiame komandinių sporto šakų klubus, tačiau suprantame, jog individualiame sporte, kuriame esi visiškai vienas ir koncentracija turi būti maksimali, labai svarbu yra padėti pasiruošime, kad pačiu atsakingiausiu metu būtų pasiekta geriausia sportinė forma. Pirmasis lietuvio aukso medalis Olimpinėse žaidynėse buvo iškovotas boksininko Dano Pozniako, kas parodo gilias Lietuvos bokso tradicijas. Matome, kad Eimantas šiuo metu yra geriausias boksininkas Lietuvoje ir džiaugiamės galėdami bendradarbiauti su juo“, – kalbėjo G.Staniulis.

Šiuo metu pasaulio čempionas E.Stanionis yra pasiruošęs ginti iškovotą čempiono diržą, o tokią galimybę tituluočiausias Lietuvos boksininkas turėtų gauti 2023 metų pradžioje.

„Šis bendradarbiavimas prisidės prie mano profesionalaus pasiruošimo kovoms. Esu dėkingas „TOP SPORT“ už pasitikėjimą ir kaip visada, tikiuosi, kad už viską galėsiu atsidėkoti darydamas tai, ką geriausiai moku – čempiono diržo gynimas jau visai čia pat“, – mintimis apie artėjantį titulo gynimą ir tapimą „TOP SPORT“ ambasadoriumi dalinosi E.Stanionis.

E.Stanionis profesionaliame bokso ringe yra iškovojęs 14 pergalių ir nepatyręs nė vieno pralaimėjimo. Kaunietis pasaulio čempionu tapo šiais metais, kai Teksase, JAV po 12 raundų kovos nugalėjo Radžaba Butajevą.