Čempionų lygos sugrįžimas: bandymai gelbėtis ir favoritų sunkumai

By 2020-08-07 Lažybos

Čempionų lyga sugrįžta po penkių mėnesių pertraukos ir per dvi dienas bus išsiaiškintos likusios stipriausios klubinio futbolo lygos ketvirtfinalio komandos. Keturios komandos jau turi vietas Čempionų lygos ketvirtfinalyje, tačiau dar keturioms liko iškovoti jas šią savaitę.

Jau šiandien vakare Italijoje į kovą stos Turino „Juventus“ bei Lijono „Olympique“ ekipos. Pirmąsias tarpusavio rungtynes laimėjo Prancūzijos ekipa 1:0 ir „Juventus“ užduotis namuose bus kur kas sudėtingesnė negu buvo manyta vos ištraukus burtus.

Tuo pačiu metu kovą pradės ir „Manchester City“ bei Madrido „Real“ klubai. Pastarajam teks verstis be komandos lyderio ir kapitono Sergio Ramoso. Pirmąjį mačą Madride „Man City“ laimėjo 2:1 ir atsidūrė geroje situacijoje prieš atsakomąsias rungtynes.

Būtent šios dienos rungtynėse favoritais yra laikomos abi namų komandos. TOPsport ekspertai „Juventus“ galimybes šį vakarą triumfuoti vertina 70 proc., lygiųjų tikimybę – 20 proc., o „Olympique“ šansus laimėti – 10 proc. Tiesa, persvarą turinti „Olympique“ savo rankose turi visus kozirius, o galimybes patekti į kitą etapą TOPsport vertina vienodai – 50:50.

Tuo tarpu Anglijoje vyksiančiame mače „Man City“ galimybės iškovoti dar vieną pergalę vertinamos 55 proc., lygiųjų tikimybė yra vertinama 25 proc.,  o „Real“ šansai iškovoti pergalę – 20 proc. Vertinant kas žengs į ketvirtfinalį, TOPsport ekspertai čia mato ryškų favoritą ir „miestiečių“ galimybes vertina net 85 proc., kai „Real“ ekipos – 15 proc.

Tuo tarpu šeštadienį susigrums net 3-0 pergalę Anglijoje iškovojusi Miuncheno „Bayern“ ir sudėtingoje situacijoje atsidūrusi Londono „Chelsea“ ekipa. Tuo pat metu mačas startuos ir Katalonijoje, kur „Barcelona“ priims „Napoli“ futbolininkus. Pirmasis susitikimas tarp šių ekipų pasibaigė lygiu rezultatu – 1:1.

Viena koja ketvirtfinalyje jau esanti „Bayern“ yra favoritė ir atsakomajame mače prieš „Chelsea“. TOPsport lažybininkai bavarų galimybes laimėti dar kartą vertina 80 proc., lygiųjų tikimybę vertina 13 proc., „Chelsea“ šansus – 7 proc. „Bayern“ šansai patekti į kitą etapą yra vertinami net 99 proc.

Tuo tarpu Ispanijoje yra laukiama kur kas daugiau intrigos. „Barca“ šansai iškovoti pergalę šiame mače vertinami 60 proc., lygiųjų tikimybę TOPsport vertina 23 proc., o „Napoli“ – 17 proc. Vis dėlto, beveik neabejojama, kad į kitą etapą žengs katalonai ir ši tikimybė yra vertinama 75 proc.