Čempionų lygos startas: PSG žvaigždynas, „Man City“ antras dublis ir kiti favoritai

By 2021-09-14 24 kovo, 2023 Lažybos, Sporto apžvalgos

Čempionų lygos kovos sugrįžta jau šį vakarą ir stipriausi senojo žemyno klubai pradės kovoti dėl geriausiojo vardo.

Praėjusį sezoną triumfavęs „Chelsea“ klubas nestokoja ambicijų ir šiais metais bei sustiprėjęs su Romelu Lukaku tikėsis apginti čempiono vardą. Dėl titulo kovos rimtai yra nusiteikę ir į šlovinguosius laikus bandantys grįžti „Manchester United“ su Cristiano Ronaldo priešaky.

Praėjusį sezoną ketvirtfinalyje pasitraukę, tačiau prieš du metus laimėję Miuncheno „Bayern“ futbolininkai taip pat garsiai kalba apie dar vieną Čempionų lygos trofėjų lentynoje. Vis dėlto, niekam nekyla abejonių, kurios dvi komandos bus turnyro favoritės. Tai yra praėjusį sezoną finale suklupusi ir vis dar Čempionų lygoje netriumfavusi „Manchester City“ bei nesuvokiamai sėkmingą vasarą turėjusi ir Lioneliu Messi pasipildžiusi Paryžiaus „Saint-Germain“.

TOPsport lažybininkai PSG mato kaip didžiausią favoritę ir prognozuoja, jog finale ji susitiks su „Man City“. Prie ryškių favoritų yra priskiriami ir Vokietijos čempionai „Bayern“ bei „Chelsea“. „Liverpool“, „Man United“, Madrido „Real“ ekipos yra vertinamos kiek prasčiau.

Būtent PSG ir „Man City“ susitiks jau grupių etape, o ten pirmoji vieta prognozuojama būtent PSG. TOPsport lažybininkai tokią tikimybę vertina 50 proc. „Man City“ šansai yra vertinami 40 proc.

Itin rimta kompanija yra ir B grupėje, kurioje kovos „Liverpool“, Madrido „Atletico“, „AC Milan“ ir „Porto“. Būtent Liverpulio ekipai yra prognozuojama pirmoji vieta, „Atletico‘ – antroji, o „AC Milan“ – iškritimas į Europos lygą.

Jau pirmąją turnyro dieną futbolo gerbėjų laukia įspūdingas mušis: „Bayern“ ir „Barcelona“ susirėmimas. Katalonijoje vyksiančiose rungtynėse TOPsport favoritais laiko bavarus, kurių šansai yra vertinami 50 proc. Lygiųjų tikimybė vertinama 20 proc., o „Barcos“ – 30 proc.