Čempionų lygos pusfinaliai: dar vienas angliškas finalas?

By 2022-04-26 24 kovo, 2023 Lažybų prognozės

Čempionų lygos sezonas pasiekė finišo tiesiąją ir stipriausiame turnyre liko žaisti vos keturi klubai: du angliški bei du ispaniški.

Didžiosios Britanijos ekipoms atstovaus „Manchester City“ bei „Liverpool“, kai Ispanijos klubams atstovaus „Villareal“ bei Madrido „Real“.

ČEMPIONŲ LYGOS LAŽYBOS

Išlieka reali tikimybė Čempionų lygoje išvysti ispanišką arba anglišką finalą. Tai būtų antri metai iš eilės, kai finale susitinka dvi, tos pačios valstybės komandos. Praėjusį sezoną finale kovojo Londono „Chelesa“ ir „Manchester City“ ekipos.

Jeigu ir šį sezoną į finalą prasibrautų abu Anglijos klubai, tai būtų pirmas kartas Čempionų lygos istorijoje, kai dvejus metus iš eilės finale rungtyniauja tos pačios valstybės komandos. Įdomu tai, jog TOPsport būtent tokią baigtį ir prognozuoja.

Pusfinalio etapą atidarys kova Mančesteryje, kur vietos „Man City“ priims Madrido „Real“ ekipą. Pirmajame mače TOPsport favorite laiko „miestiečių“ ekipą, kurios šansus seriją pradėti pergale vertina 65 proc. Tikimybė, jog būtent „Man City“ keliaus į finalą vertinama 70 proc., kai „Real“ šansai pateikti dar vieną staigmeną yra vertinami 30 proc.

Netgi mažiau intrigos yra tikimasi antrajame pusfinalyje, kurio serija taip pat prasidės Anglijoje. „Villarreal“ priimanti „Liverpool“ pirmajame mače bus ryški favoritė ir jos šansai yra vertinam 70 proc. Tai, kad „Villarreal“ eliminuos dar vieną Europos milžiną ir keliaus į finalą, tikimybė vertinama 15 proc., tuo tarpu „Liveprool“ galimybės žengti į finalą yra vertinamos 85 proc.