Čempionų lyga: PSG – „Bayern“, „AC Milan“ – „Tottenham“ apžvalga, kur žiūrėti tiesiogiai

By 2023-02-14 21 kovo, 2023 Lažybos

Čempionų lyga – sugrįžta, o ilgai lauktas ir nuožmusis aštuntfinalio etapas prasideda jau šiandien.

Laukiamiausiai Čempionų lygos stadijai startą duos dv įspūdingos poros: „AC Milan“ – „Tottenham“ bei PSG – Miuncheno „Bayern“.

ČEMPIONŲ LYGOS LAŽYBOS

„AC Milan“ – „Tottenham“

Abi komandos sugrįžta į Čempionų lygos atkrintamąsias nepaisant to, kad grupių etape laimėjo vos po tirs mačus. Abi komandos taip pat susiduria su problemomis vietiniuose čempionatuose, ypač „Serie A“ titulą ginanti ir septynis kartus Europos čempionė „AC Milan“, kuri nepaisant patekimo į Čempionų lygos atkrintamąsias turės rimtų problemų čia būti kitą sezoną dėl prastų rezultatų Italijoje.

Milano ekipa užbaigė 7 nelaimėtų rungtynių seriją (5 pralaimėjimai, 2 lygiosios) pegale prieš „Torino“ 1:0 ir pakilo į penktąją vietą, tačiau spaudoje jau kalbama apie niūrią Stefano Piolo, Milano ekipos trenerio ateitį, jeigu „AC Milan“ nepateks į Čempionų lygos ketvirtfinalį. Negana to, būtent „Tottenham“ komandos treneris Antonio Conte ir yra įvardijamas kaip kandidatas pakeisti dabartinį komandos strategą.

„Spurs“ strategas yra įsitikinęs, jog su komanda skris į savo gimtąją šalį nepaisant jo operacijos ir perspėjimų, jog turėtų pasisaugoti. „Spurs“ į Italiją vyksta po siaubingo 1:4 pralaimėjimo „Leicester“ savaitgalį, kuris palieka Londono ekipą už „Premier“ lygos ketverto.

Prognozuojama, kad seriją madų sostinėje pergale pradės „AC Milan“. TOPsport šeimininkų šansus šį vakarą vertina 40 proc., kai „Spurs“ ekipos galimybes – 30 proc. Lygiųjų tikimybė yra vertinama taip pat 30 proc.

PSG – „Bayern“

2023-ieji PSG ekipai nėra patys geriausi. Prieš aštuntfinalio startą Paryžiaus ekipa jau pralaimėjo keturis kartus ir šiuo metu skaičiuoja dviejų nesėkmių iš eilės seriją, pirmą kartą per paskutinius 11 mėnesių. PSG strategas Christophe‘as Galtier neslėpė nerimo prieš mačą su Vokietijos čempionais, ypač, kad traumos kankina Verratti, Messi ir Mbappe. Tiesa, pastarieji du turėtų pasirodyti mače su bavarais.

„Bayern“ ekipai reikalai vietiniame čempionate pradeda šiek tiek taisytis. 10 kartų iš eilės Vokietijos čempionai metus pradėjo trimis pergalėmis ir trimis lygiosiomis. „Bayern“ statistika šiame etape paryžiečius turėtų gąsdinti – Miuncheno ekipa aštuntfinalio etapo išvykos rungtynėse nėra patyrusi pralaimėjimo jau dešimtmetį – 6 pergalės ir 4 lygiosios.

Šiame mače favorito TOPsport ekspertai neišskiria, tačiau nežymiai geriau vertina svečius iš Vokietijos.