Atranka į Europos čempionatą: Lietuvos rinktinė pasiruošusi pervažiuoti danus

Šį vakarą Lietuvos rinktinė pratęs savo žygį 2022-ųjų Europos čempionato link. C atrankos grupėje atsidūrę Dariaus Maskoliūno auklėtiniai kol kas per dvejas rungtynes turi vieną pergalę, o šiandien namuose tvarkysis su grupės autsaidere Danija, kuri kol kas pergalių neturi.

Krepšinyje skambiai nesireiškiantys danai 71:75 nusileido Čekijai ir 72:88 grupės lyderei Belgijai. Tuo tarpu lietuviai nepasipriešino tiems patiems belgams (65:86), tačiau įveikė čekus (97:89).

Galingą sudėtį be Eurolygos ir NBA žaidėjų surinkusi Lietuvos rinktinė šį vakarą yra laikoma absoliučia poros favorite. TOPsport ekspertai Lietuvos rinktinės šansus iškovoti pergalę šį vakarą vertina net 97 proc., kai danams suteikia 3 proc. TOPsport lažybininkai taip pat vertina pratęsimo tikimybę, kaip ir pačių danų pergalę.

Lietuvos rinktinei prognozuojama net 25 taškų skirtumu pasiekta pergalė. Kiek anksčiau savo rungtynes pradės Čekija ir Belgija, o tame mače favoritais yra laikomi čekai. Jeigu TOPsport prognozės pasitvirtins abiejuose mačuose, įpusėjus atrankos grupės varžyboms tiek Lietuva, tiek Belgija, tiek Čekija turės po 2 pergales ir vieną pralaimėjimą.

Visus mačo statymus galite rasti čia.