Antras V. Dambrausko šansas: ar dviejų įvarčių deficitas „Ludogorec“ įveikiamas?

By 2021-08-24 24 kovo, 2023 Lažybos, Sporto apžvalgos

Razgardo „Ludogorec“ komandos vyriausiasis treneris Valdas Dambrauskas perrašinėja Lietuvos futbolo istoriją ir jau aišku, jog specialistas taps pirmuoju lietuviu strategu, kurio vadovaujama ekipa žais UEFA turnyro grupių etape.

Vis dėlto, kur kas daugiau šansų, jog V. Dambrausko „Ludogorec“ teks tenkintis Europos lyga. Paskutiniajame Čempionų lygos atrankos etape Razgardo futbolininkai yra įsprausti į kampą po 0:2 pralaimėjimo Švedijos čempionams „Malmo“.

„Ludogorec“ Švedijoje kamuolį kontroliavo 58 proc. laiko, tačiau atliko vos 4 smūgius, kai varžovai – 17. Iš 17 smūgių 6 buvo į vartų plotą ir trečdalis jų virto įvarčiais. V. Dambrausko auklėtinių laukia rimta užduotis namuose – panaikinti dviejų įvarčių deficitą.

TOPsport ekspertai tiki, jog „Ludogorec“ ekipa iškovos pergalę ir tokią tikimybę vertina 40 proc. Lygiųjų ir „Malmo“ pergalės tikimybės vertinamos vienodai – po 30 proc.

Vis dėlto, TOPsport ekspertai netiki, jog „Ludogorec“ iškovos reikiamą pergalę ir V. Dambrausko šansus išvesti savo ekipą į Čempionų lygą vertina 20 proc., kai „Malmo“ ekipos galimybės peržengti atrankos barjerą yra vertinamos 80 proc.