A lygos sugrįžimas: favoritai, grėsmė kauniečiams ir titulo lenktynės

By 2022-03-04 24 kovo, 2023 Lažybų prognozės

Stipriausiame Lietuvos futbolo divizione – A lygoje, sezono startas. Jau šį vakarą po kelių mėnesių pertraukos futbolo aistruoliams serviruojama aukščiausioji šalies lyga.

Sezoną atidarys šalies čempionas Vilniaus „Žalgiris“, kuris priims lygos naujokės „Jonavos“ iššūkį. Jau rytoj vyks Kauno derbis, kuriame susitiks Kauno rajono „Hegelmann“ bei Kauno „Žalgiris“ ir Gargždų „Banga“ bei „Džiugas“.

Na, o pirmąjį turą sekmadienį uždarys šalies vicečempionė Marijampolės „Sūduva“, kuri išvykoje susitiks su kita lygos naujoke – „Šiaulių“ ekipa bei Vilniaus „Riterių“ ir „Panevėžio“ akistata.

A LYGOS LAŽYBOS

Be jokių staigmenų, lygos favoritėmis šį sezoną ir vėl yra laikomos „Žalgirio“ ir „Sūduvos“ ekipos, o būtent pirmieji lyderių susitikimai ir bus prieš lygos autsaiderius – naujokus.

TOPsport lažybininkai net neabejoja, jog „Šiaulių“ ir „Jonavos“ ekipos užims paskutines vietas A lygoje. Prie autsaiderių ekspertai priskiria ir „Džiugo“ bei „Bangos“ futbolininkus.

TOPsport mano, jog „Riteriai“ turės nemenkus šansus pakovoti dėl pirmojo penketo, tačiau prognozuoja, jog vilniečiai liks antroje turnyrinės lentelės pusėje.

Štai penketą, TOPsport ekspertai prognozuoja, jog atidarys „Hegelmann“ ekipa, kuri turės šansų pakovoti ir dėl ketverto ar net trejeto.

Tuo tarpu pastaruoju metu kaip trečia stipriausia lygos komanda įsitvirtinusi „Žalgirio“ ekipa turės rimtą konkurentą kovoje dėl medalių – „Panevėžio“ ekipą. TOPsport lažybininkai tiek kauniečių, tiek panevėžiečių šansus vertina vienodai kovoje dėl trečiosios vietos, tačiau yra abejojama, jog šios ekipos galėtų pakovoti dėl antrosios ar net pirmosios vietų.

Lažybininkai ir vėl prognozuoja įnirtingą kovą dėl šalies titulo ir dabartinio čempiono „Žalgirio“ šansus triumfuoti vertina 60 proc. Pasak ekspertų, sūduviečiai ir vėl bus priversti tenkintis antrąją vieta.